سوالات متداول

درباره وسزای شینگن

سوالات متداول درباره ی ویزای شینگن

 

1. بهترین زمان جهت اقدام ، برای اخذ ویزای شینگن چه زمانیست ؟

برای اخذ ویزای شینگن الزامیست حداقل 3 ماه قبل از تاریخ سفرتان اقدام فرمایید.

 

#################################################

 

2. آیا سند ملکی جهت ارائه به سفارت فرانسه الزامی می باشد ؟

خیر، ولی همراه داشتن سند ملکی در روند کاری تاثیر گذار است.

 

#################################################

 

3. آیا با در دست داشتن ویزای شینگن می توان به کشور کانادا هم وارد شد ؟

همانطور که از نامش بر می آید ویزای شینگن مجوزیست که با آن می توان وارد کشورهای محدوده شینگن شده و در آن کشورها تردد و اقامت محدود داشت و هیچگونه اعتباری در کشورهای دیگر ندارد.

 

#################################################

 

4. هزینه گرفتن وقت سفارت و اخذ ویزای شینگن چه میزان می باشد ؟

25 یورو جهت رزرو و گرفتن وقت سفارت و 60 یورو جهت اخذ ویزای شینگن (در صورت تایید سفارت) می باشد که مجموعاً 85 یورو می باشد.

 

#################################################

 

5. در صورت عدم صدور ویزا توسط سفارت آیا هزینه های انجام شده (85 یورو) قابل استرداد می باشد ؟

خیر

 

#################################################

6. اعتبار ویزای شینگن صادر شده چند روزه می باشد ؟

اعتبار ویزا 1 ماه می باشد و مدت زمان اقامت که در این بازه ی 1 ماهه باید گنجانده شود بین 7 تا 15 روزمی باشد.

 

 

 درباره وسزای کانادا

سوالات متداول درباره ی ویزای کانادا

 

1. ویزای کانادا چه مدت اعتبار دارد؟

ویزای کانادا 5 ساله مولتیپل (چند بار ورود) می باشد.

 

#################################################

 

2. با ویزای مولتی کانادا چه مدت می توان در کانادا اقامت داشت؟

در هر بار ورود به کانادا می توان به مدت 6 ماه اقامت داشت و هر بار که مدت اقامت شش ماهه به پایان برسد تنها با یک خروج یک روزه از خاک کانادا می توانید 6 ماه دیگر در خاک کانادا بمانید.

 

#################################################

 

3. آیا ویزای کانادا نیاز به مصاحبه دارد؟

خیر، تنها نیاز به انگشت نگاری دارد.

 

#################################################

 

4. برای انگشت نگاری به کجا باید مراجعه کرد؟

به دفاتر VFS در هر یک از کشورهای اطراف ایران مانند ترکیه، امارات، آذربایجان و ... می توان مراجعه نمود.

 

 

 درباره وسزای دبی

سوالات متداول درباره ی ویزای کشور امارات (ویزای دبی)

1. با ویزای امارات برای چند روز می توان اقامت داشت؟

شما می توانید با اخذ ویزای امارات برای مدت زمان 14 روز در دبی اقامت داشته باشید.

 

#################################################

 

2. آیا میتوان ویزای 14 روزه دبی را تمدید کرد؟

بله، این ویزا را می توان یکماهه تمدید کرد.

 

#################################################

 

3.با ویزای سه ماهه مولتی می توان چند بار به امارت رفت و آمد داشت؟

با داشتن ویزای سه ماهه مولتی می توان به صورت نامحدود در مدت 90 روز در امارات تردد داشت.

 

 

8 / 10
از 41 کاربر
ارسال نظر
شهاب : ویزای اقامت کانادا
4 2
سلام میخواستم سئوال کنم ٱیا با گرفتن ویزای توریستی کانادا امکان داره که بتونم پس از رفتن به کانادا این ویزا رو به اقامت تبدیل کنم ؟
مدیریت : پاسخ
7 1
سلام تحت شرایط خاصی این امکان وجود دارد.
فرشاد : شرایط ویزای شینگن
3 1
سلام ممکنه در مورد ویزای مدت دار شینگن توضیح بدید که به چه صورت قابل دریافت هست؟ در صورت خرید ملک در اروپا امکان گرفتن اقامت دائم وجود داره؟
مدیریت : پاسخ
5 0
سلام معمولا پس از دوبار گرفتن ویزای متوالی امکان درخواست ویزای مدت دار(مولتیپل) میسر میباشد.خرید ملک در اروپا منجر به اقامت نمیگردد
کیوان : ویزای دبی
3 0
من میتونم با گرفتن ویزای سه ماهه دبی در ٱنجا مشغول بکار بشم ؟ مدارک لازم برای درخواست ویزای سه ماهه رو اعلام میکنید؟ چه مدت طول میکشه که ویزای سه ماهه دبی ٱماده بشه؟ ممنون میشم پاسخ بدید
مدیریت : پاسخ
3 0
سلام امکان کار با ویزای توریستی دبی نمیباشد و در صورت مشاهده توسط ماموران وزارت عمل(وزارت کار)جریمه و دیپورت بهمراه دارد.مدارک خاصی نیاز ندارد فقط کپی پاسپورت کافیست و پروسه زمانی این ویزا تفاوتی با ویزای عادی ندارد که معمولا یکهفته کاری میباشد.
مریم : ;کانادا
3 0
سلام، مدارک ویزای کانادا را بصورت دستی نیز می شود ارائه کرد؟
مدیریت : پاسخ
3 0
سلام بله امکانش وجود داره ولی حتما باید هزینه واریزی جهت انگشت نگاری را شخصی که اقامت کشور محل انگشت نگاری را دارد انجام دهد
حسینی : کانادا
3 0
چه مدتی بعد از ریجکتی کانادا دوباره می شود اقدام کرد؟
مدیریت : پاسخ
4 0
سلام پس از رفع علت ریجکتی میتوان مجدد اقدام کرد.
محمد فراز : بدون مصاحبه
3 0
با عرض سلام اينكه سفارت فرانسه جهت ويزاى شينگن مصاحبه نياز ندارد صحيح است؟طبق خبرى كه نوشتيد بدون مصاحبه و در جاي ديگرى انجام ميشود ميشه لطف كنيد و شرايط رو بفرماييد؟
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام توضیحات کاملی در سایت موجود هست ولی اجمالا جهت دریافت ویزای شینگن از سفارت فرانسه نیاز به مصاحبه نیست و تنها تحویل مدارک و انگشت نگاری در ساختمان پالادیوم و شرکت VFS انجام میگردد.
سعيد عليپور : مدت زمان ويزاى كانادا
3 0
سلام در صورتيكه ويزاى كانادا رو دريافت كنيم بعد از اتمام اعتبار ويزا ميتونيم دوباره ويزا بگيريم يا ممكنه ويزا بگيريم؟
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام بله میتوانید در صورتیکه در مدت زمانی که ویزای کانادا داشتید مرتکب تخلف و یا جرمی نشده باشید
سعيد عليپور : تشكر
2 0
سلام مجدد خواستم تشكر كنم از سايت خوبتون اطلاعات مفيدى قرار داديد و اينكه انقدر سريع پاسخگوى سوالات هستيد كمتر سايتى جوابها رو در اسرع وقت ميده.ممنون و موفق باشيد
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام جناب علیپور عزیز از حسن نظر شما سپاسگزاریم . مجموعه ویزا یونایتد نهایت تلاش را جهت بهترین خدمات ویزا مینماید تا مسافران عزیز رضایتمندی بالائی داشته باشند.
محمد : مشاوره رايگان
2 0
سلام من با شماره تلفني كه در سايت هست تماس گرفتم و در مورد ويزاي شينگن و ويزاي كانادا سوالاتي داشتم . بمن گفتند مشاوره حضوري رايگان بگيريد.جسارتا واقعا مشاوره رايگان هست يا اينكه .....؟
مدیریت : پاسخ
2 2
سلام بله جناب محمد جهت مشاوره کانادا و شینگن هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیگردد.فقط لطفا قبلا هماهنگ کنید. با تشکر و امتنان
امين خليلي : ويزاي توريستي كانادا
2 0
سلام سوال بنده اينكه من الان با ويزاي مالتي تحصيلي j آمريكا هستم و براي ديدار اقوام ميخوام به كانادا سفر كنم ، ولي متوجه شدم اگر بخوام ويزاي كانادا بگيرم بايد برم به آنكارا ؟!لطفاً در صورت امكان نظر خودتون را بگيد.
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام شما میتوانید در هر کشوری که سفارت کانادا مستقر هست برای انگشت نگاری تشریف ببرید و محدودیتی وجود ندارد.
رضا : مشادور
3 0
برای دریافت ویزای فرانسه حتما باید گردش مالی داشته باشیم وسند ملک به بنام شخص متقاضی باشه و فیش حقوقی هم باید بنام متقاضی باشه؟؟
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام ویزای شینگن فرانسه گردش مالی نیاز داره و فیش حقوقی هم باید بنام شخص متقاضی باشه و سند ملکی برای گرفتن ویزای شینگن فرانسه ضرورت ندارد. شما میتوانید اکثر جوابهای سوالاتتان را با مراجعه به سایت پیدا کنید.
رضا علیان : سوال
2 0
سلام ایا با ویزای شینگن فرانسه متوان وارد ایتالیا شد وبعد از چند روز اقامت وارد فرانسه شده وبعد از چندروز اقامت از فرانسه خارج شویم
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام طبق اعلام کشورهای حوزه شینگن در بدو ورود از کشوری که ویزای شینگن دریافت کردید باید وارد شوید ولی خروج شما از محدوده شینگن میتواند از کشور دیگر باشد.
نیکزاد عباسی نژ ... : جواب سفارت فرانسه بعد از انگشت نگاری برا ...
2 0
من دوتا ویزای شینگن داشتم دوازدهم نوامبر برای انگشت نگاری به سفارت فرانسه رفتم درخواست ویزای توریستی دادم ولی هنوز تاکنون جوابی ندادن این به چه معنی است امکانش هست ریجکت شده باشم یا خیر مدارکم کامل بود متاهل هستم وتمکن مالی وبیمه واسناد کاری وگردش حساب وسند ملکی هم ارائه دادم لطفا راهنمایی کنید ممنون
مدیریت : پاسخ
3 0
سلام سلام . شما دو راه دارید یا با ما تماس بگیرید و رسید را با هماهنگی کارشناس از طریق تلگرام ارسال کنید تا بشما اعلام کنیم که جواب شما آماده هست یا خیر. راه دوم اینکه با vfs تماس بگیرید و استعلام کنید. سربلند باشید
مهدي سامي : ويزاي توريستي كانادا
2 0
سلام. من و همسرم ميخواهيم براي ويزاي ٥ ساله كانادا با دعوت نامه خواهر خانومم اقدام كنيم، ٨ ماه پيش از ايتاليا ريجكت شديم اما ٢ ماه پيش از سوئيس شينگن گرفتيم. آيا تاثير منفي داره ريجكت ايتاليا؟ آيا با توجه به نخوردن مهر در پاسپورت بايد در فرم درخواست ويزاي توريستي كانادا ذكر شود؟
مدیریت : پاسخ
3 0
سلام ریجکتی ایتالیا تاثیری نداره و می تونید ذکر نکنید.
پویان : ویزا مکزیک
2 0
آیا با داشتن ویزا شنگن مولتی ۲ ساله نیاز به گرفتن ویزا برای مکزیک هست؟
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام از ویزای مکزیک اطلاعی نداریم.
سارا : ویزا مولتی کانادا
2 0
سلام و وقت بخیر، من 8 ماه پیش از سفارت فرانسه ریجکت شدم (تنها و بدون همسرم درخواست داده بودم) ، الان میخوام با همسرم درخواست ویزای مولتی کانادا بدیم آیا این ریجکتی من تاثیری داره روی ویزای کانادا، و اینکه آیا باید اعلام کنم که ریجکت شده بودم؟ و البته یه سوال دیگه اینگه با ویزا مولتی اجازه کار داده میشه؟
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام در فرم سفارت کانادا سئوالی در مورد اینکه از شینگن ریجکت شدید یا خیر وجود ندارد . با ویزای مولتی کانادا بصورت رسمی نمیتوانید مشغول بکار شوید.
لطیف جمالی : سلام وقت بخیر من افغانی هستم میخواستم بر ...
3 3
سوالات و نظرات شما
مدیریت : پاسخ
3 0
سلام وقت بخیر متاسفانه آژانس های ایران برای افغانی نمی تونن ویزا بگیرند.
علی بخشی : تشکر وقدردانی
2 0
با تشکر از سایت اطلاع رسانی منحصر بفرد تان آیا امکان اخذ ویزا ی کانادا با مسافرت به کشور فرانسه هست یا خیر با تشکر
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام ممنون از لطف و محبت شما. مهم این هست که شما ویزای شینگن داشته باشد اینکه از چه کشوری باشد مهم نیست. بله می توانید با ویزای فرانسه ویزای کانادا بگیرید.
آرش : ویزای مولتی نود روزه با اعتبار یکساله
2 0
با سلام. با ویزای مولتی که مدت اقامت نود روزه است ولی اعتبار یکساله است، به بلغارستان رفتم. قبل از نود روز برگشتم. امروز برای گرفتن‌ویزای مجدد به سفارت رقتم و گفتند شما میتوانی در شش ماهه دوم اعتبار، نود روز دیگر از ویزا استفاده کنی. آیا این صحیح است؟ در فرودگاه دیپورت‌نمیشوم؟
مدیریت : پاسخ
3 1
سلام در مورد قوانین ویزای بلغارستان اطلاعی نداریم.
حنانه : ربجکتی فرانسه
2 0
سلام من از طرف سفارت فرانسه برای ویزای توریستی ریجکت شدم اما در پاسپورت من مهری نخورده و سه ماه دیگه وقت سفارت آلمان برای تحصیل دارم آیا ریجکتی فرانسه تاثیر منفی بر ویزای تحصیلی من می گذارد؟
مدیریت : پاسخ
3 0
سلام باید عرض کنم که متأسفانه تأثیر منفی میگذارد و در حال حاضر فقط برگه ریجکتی میدهند و در پاسپورت مهر ریجکتی درج نمیگردد.
علي : عالي
3 2
با سلام و تشكر بنده و خانواده ام ويزاي يك ماهه شينگن از طريق دعوتنامه المان و سفارت آلمان، گرفته ام، ميتونيم بليط رفت يا برگشتم را از پاريس بگيرم.
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام خیر ورودتون حتما باید از آلمان باشد و پرواز داخلی بگیرید از آلمان به پاریس و خروجتون می تونه از فرانسه باشه.
مرتضی : سلام ویزای کانادا
2 1
باسلام جهت اخذ ویزای توریستی کانادا که ارزانترین نوع است. چقد هزینه میبره ؟ شرایطم لیسانس مهندسی طراحی صنعتی و متاهل و دو فرزند زیر سه سال دارم . هدفم از مهاجرت تحقیق در زمینه شغلی و گرفتن اقامت است. سوابق شغلی کار در پتروشیمی و در زمینه کامپیوتر نیز فعالیت داشتم . ممنون میشم اگه بهترین راه چیه؟
مدیریت : پاسخ
3 0
سلام لطفا به قسمت قیمت ویزای کانادا مراجعه فرمایید یا با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید. جهت اخذ ویزای کانادا نیز به مدارکی نیاز هست که به بخش مدارک ویزای کانادا میتوانید مراجعه نمائید. در هر مرحله کارشناسان ویزای کانادا پاسخگوی سوالات شما میباشند.
مهرٱبادی : ویزای قطر تضمینی
2 0
سلام ٱیا شما ویزای قطر تضمینی هم انجام میدهید؟ چه مدارکی برای ویزای قطر نیاز هست ؟
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام ویزای قطر یا هر کشور دیگری تابع قوانین و مقررات آن کشور میباشد ما با تجربه چندین ساله در مورد اخذ ویزای کشورها اعلام میکنیم که ویزا فرآیندی دارد که تجربه و تخصص شانس گرفتن ویزای مسافران را بالا میبرد. اسکن پاسپورت و اسکن عکس و رزرو بلیت و هتل جهت اقدام ویزای قطر مورد نیاز هست که کارشناسان ما تمام موارد بالا را انجام میدهند.
معصومه یوسف زاد ... : تحویل مدارک بعد از جواب انگشت نگاری
2 0
سلام برادر زادهام برای من دعوت نامه داده مراحل رو انجام دادم وانگشت نگاری رفتم الان جواب امده چه مار کنم وکجا مراجعه نمایم
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام اگر منظورتان ویزای توریستی کانادا هست که یا میتوانید به شرکتهای توریستی مثل خود ما مراجعه کنید تا پاسپورت شما اصطلاحا پیکاپ گردد و ویزای کانادا در پاسپورت شما چسبانده شود یا خودتان میتوانید به کشوری که انگشت نگاری شدید مراجعه و ویزای کانادا خود را دریافت کنید که البته مستلزم صرف هزینه بیشنر به نسبت پیکاپ خواهد بود. در صورتیکه سوال دیگری داشتید پاسخگوی شما هستیم
علی : ویزای باکو
2 0
آیا میتوان ویزای دانشجویی باکو یا اقامت باکو را اخذ کرد؟اگر ممکنه لطفا بفرمایید به چه صورت؟
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام ویزای دانشجوئی باکو و اقامت باکو در تخصص کاری ما نیست و فقط ویزای توریستی باکو را اخذ مینمائیم.
پریسا : ویزای باکو
2 1
ببخشید میخواستم بدون ما ویزای باکو گرفتیم .آیا فرقی میکنه زمینی یا هوایی به آذربایجان سفر کنیم?
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام با ویزای الکترونیک باکو میتوانید از دو طریق زمینی و هوائی میتوانید به کشور آذربایجان وارد شوید. سپاس
وحید : ویزای باکو
2 0
آیا درسته که ویزای آذربایجان برداشته شده؟
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام ویزای آذربایجان (باکو) هنوز و در حال حاضر لغو نشده و کماکان ویزای باکو برای ایرانیان الزامیست.
فرشته : ویزای باکو
2 0
برای تمدید ویزای باکو باید چه کاری انجام بدم؟
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام ویزای توریستی باکو غیر قابل تمدید میباشد و قبل از اتمام ویزا باید از کشور آذربایجان خارج شوید.
ویزای باکو : سید ارشیا
2 0
برای اخذ ویزای الکترونیک باکو باید حتما حضوری باشه؟اگر لازمه لطفا آدرس بدید
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام جهت اخذ ویزای الکترونیک باکو نیازی به حضور نیست و اسکن پاسپورت کفایت میکند و در صورتیکه مایلید حضوری تشریف بیاورید آدرس در انتهای هر صفحه موجود است . ضمنا میتوانید در گوگل مپ و اپلیکیشن ویز یا اسنپ visaunited را سرچ کنید .
ليلا : ويزاي المان
2 0
ايا با ويزاي المان اولين بار ميتوان وارد ايتاليا شد؟
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام با ویزای شینگن آلمان ورود هم باید از آلمان باشد ولی در موقع خروج میتوانید از هر کشور حوزه شینگن خارج شوید.
سلدا : با سلام
2 1
با سلام و خسته نباشيد و سپاس فراوان از سايت خوبتون و كمك ها و راهنمايي هاي خوبتون بنده يه سوال از شما داشتم هزينه گرفتن ويزاي شينگن چقدر ميشه و گرفتن ويزاي شينگن چه مداركي ضروري هست كه بايد داشته باشيم
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام ممنون و سپاس هزینه ویزای شینگن را تلفنی از شرکت دریافت نمائید و جهت مدارک مورد نیاز شینگن به قسمت مدارک ویزای شینگن در سایت مراجعه فرمائید.
سلدا : ويزاي شينگن
2 0
با سلام هزينه گرفتن ويزاي شينگن تضميني چقدر هست و مستلزم داشتن چه مداركي هست؟
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام جهت استعلام هزینه ویزای شینگن با شرکت تماس بگیرید و مدارک لازم هم در قسمت مدارک ویزای شینگن در سایت درج شده
کاوه : ویزا کانادا
2 0
وقت به خیر . دایی من کانادا هستش . خواستم ببینم میشه ویزا بفرسته واگر میشه هزینش چقدر هست ؟ و اینکه میشه اونجا برای من وکیل بگیره و ویزا من به ویزا کار تبدیل بکنه ؟ با تشکر فراوان
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام و عرض ادب دایی شما میتوانند دعوتنامه بفرستن نه ویزا چون صدور ویزا بعهده سفارت هست . بله میتوانند وکیل بگیرند برای شما
زهره : ویزای روسیه
3 0
سلام. چند روز برای گرفتن ویزای توریستی روسیه زمان نیاز هست؟
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام بطور معمول ویزای عادی روسیه 7-8 روز و ویزای فوری روسیه 1-2 روز زمان برای صدور نیاز هست
احمدی : سلام ما برای ویزای توریستی کانادا حدود ...
2 0
سوالات و نظرات شما
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام لطفا سوال ویزای کانادا خود را در قسمت درست درج نمائید تا بتوانیم پاسخگوی شما عزیز ، باشیم.
حمید به آیین : کانادا
2 0
سلام من و خانمم برای ویزای توریستی کانادا میخوایم اقدام کنیم.من در سال 2011 سفر به فرانسه داشتم و سپس با همسرم به تایلند و مالزی و چین و ترکیه و دبی رفتیم. هر دو سند خونه به صورت دو تا سه دانگ بناممون هست.بنده کارمند هستم و فیش حقوقی و لیست بیمه دارم. خانمم هم حسابدار و لیست بیمه دارن.همچنین گردش مالی من 300 میلیون و تملک مالی 100 میلیون هست.احتمال پذیرفته شدنمون چقدره؟
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام سلام شرایط شما با توضیحاتی که دادید مناسب و خوب است . در صورت تمایل میتوانید با درخواست مشاوره رایگان تشریف آورده و مدارک شما بررسی بیشتری گردد تا با اطمینان بیشتر اقدام نمائید.
حمید : جواب قطعی
2 1
ممنون از پاسختون.با این مدارکی که عرض کردم صد در صد پذیرفته میشیم یا اینکه نه؟چون این مدارک خیلی کامله بنظرم.بنظر شما کم و کسری داره؟
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام هیچ ویزایی در عمل تضمین 100%ندارد ولی داشتن مدارک کامل و کافی شانس گرفتن ویزا را بالا میبرد.
حمید : سوال
1 0
یه سوال.راسته که سفارت گاهی درست مدارک رو بررسی نمیکنه!؟من چند مورد میشناسم که ویزای شنگن چند مورد داشتن ولی علت ریجکتیشونو زدن تراول هیستوری ندارن.
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام اگر منظورتان ویزای کانادا هست سفارت کانادا بر اساس پارامتر سن و موارد دیگر تشخیص میدهد که آیا یک یا چند ویزای شینگن برای شخص مورد نظر کافیست یا خیر .
حمید : پیگیری
1 0
درود بر شما.ممنون از پاسختون.هیچ راهی هست که بشه روند پروندمون رو قبل از جواب سفارت پیگیری کنیم و ببینیم در چه مرحله ای هست؟ بله همون سفارت کانادا منظورم هستش
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام روند پرونده همیشه با در دست بررسیست نشان داده میشود.
مرضيه : مولتيپل كانادا
1 0
سلام،من با ويزاي مولتيپل اومدم كانادا براي تمديدش چند تا سوال داشتم ، ١-تا چه مدت اين ويزا تمديد ميشه چون ميخوام بيشتر از شش ماه بمونم و ايا شرايط خاصي داره و امكان پذير هست؟ ٢- ميگن با يك بار خروج ميشه مجدد برگردي و مكزيك جز جاهايي هست كه ويزا نميخواد، ايا اگه برم مكزيك و برگردم بعدا واسه اپلاي تحصيل يا كاريم مشكلي پيش نمياد ؟ ٣-من تو اپليكيشنم تو گواهي اشتغال و مرخصي اعلام كردم فقط يك ماه مرخصي دارم ، چون بعدا ميخام تحصيلي يا كاري اقدام كنم مغايرت تو پروندم نميخوره؟ ٤- براي مشاوره از ونكوور من كجا بايد بيام يا تماس بگيرم با دفترتون ممنون
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام اگر دلایلی برای ماندن داشته باشید که مورد تایید قرار بگیرد امکان بیش از 6 ماه اقامت وجود دارد. بله خروج و ورود مجدد میتوانید انجام دهید. مرخصی شما مدنظر سفارت کانادا در حال حاضر نیست و مشکلی بوجود نمیاورد. جهت مشاوره ویزای کانادا میتوانید با شماره تلفن 09357892362 از طریق واتساپ در تماس باشید.
رحمت بوش : سلام من توی سایت برای ژاپن ثبت نام کردم ...
1 0
تخصص من ،درقالبسازی سمبه وماتریس وقالبهای تزریقی می‌باشد با دستگاههای ،اسپارک و سنگ مغناطیسی و انواع دریل ستونی ، رادیال وغیره، دستگاه صفحه تراش واره لنگ وفرزnc و سوراخکاری وقلاویزکاری کاری و بورقو کاری ،کاردرتولید روی دستگاه پرس ونقطه جوش،. با تشکر
سینا : ویزای کانادا
0 0
سوالی داشتم خدمتتون که اگر به هر دلیلی ریجکت شد درخواست ویزای توریستی راهی هست که ریجکتی برطرف بشه و دوباره اقدام بکنم... چه مدت طول میکشه که ریجکتی برطرف بشه و بتونیم دوباره اقدام بکنیم و دلیل ریجکت شدن رو بهمون میگن...؟ ممنون میشم اگه پاسخ بدید با تشکر
ترگل : ویزا کانادا
0 0
سلام برای ویزای کانادا یکبار ریجکت شدم. چون همسرم کانادایی هست و ازدواجمون غیرحضوری بود ریجکت شدم‌ حالا ما رفع اشکال کردیم و در گرجستان باهمسرم ملاقات داشتیم. چند روزه که جواب سفارت مبنی بر انگشت نگاری اومده. من یک دختر سه ساله دارم که نیاز به انگشت نگاری نداره. ولی ایا حضورش برای دفتر وک لازم هست یاخیر؟برای امور دیگر مثلا عمسبرداری؟ ودوم اینکه شنیدم محل سفارت کانادا در انکارا دو ماهه که عوض شده. درسته یا خیر؟ و سوم اینکه برای بیومتریک باید به همان محل سفارت مراجعه کنم یا خیر؟چهارم اینکه فکر میکنید دوباره مصاحبه دارم یا با همین انگشت نگاری قضیه فیصله میشه؟ ببخشيد كه اينهمه سوال داشتم. ممنونن از پاسخگوییتون
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام در جواب سوال اولتون، خیر احتیاجی به حضور فرزندتان نیست و سوال دوم، بله دفتر وک عوض شده، لینک سایت رو میفرستم https://www.vfsglobal.ca/Canada/Turkey/biometrics.html بیومتریک در همان دفتر وک هست احتمال مصاحبه مجدد وجود دارد پرسنا ویزایونایتد در خدمت شما هستند. با تشکر
رضا : ویزای روسیه!!
0 0
سلام،، ممنون از سایت عالی شما ،، یه سوال داشتم، من میخواهم برم روسیه برای 1 ماه توریستی، ولی نمیخواهم که هتل یا هاستل برم،، میخوام از کوچ سرفینگ استفاده کنم، آیا افرادی که میگن این کار اصلا امکانش نیست و حتما باید واچر هتل داشته باشی درسته؟؟؟ یه چیز دیگه اینکه من میخواهم زمینی و از مرز آذربایجان برم، و از هواپیما استفاده نکنم، میشه زمینی رفت دیگه و از هوا استفاده نکرد؟؟
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام روزتون بخیر. شما می تونین از جایی که میخواهید اقامت داشته باشید دعوتنامه بگیرید یا مدرکی که محل و مدت اقامت شما را ثابت کند در غی اینصورت حتما باید واچر هتل و بلیط پرواز برای این مدت باید داشته باشید. روسیه از مرز زمینی اجازه ورود نمیده
پرستو : ويزا كانادا
0 0
با سلام و تشكر از شما بابت ايجاد اين فضاى سوال و پاسخ ويزاى كاناداى من حدود ٤٥ روز پيش صادر شده ولى به دلايلى من متوجه نشدم و زمان يكماهه رو از دست دادم به نظر شما الان بايد چكار كنم ؟ ويزا بهم ميدن ؟
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام و متشکر از لطف شما بهتر این هست که با ایمیل شخصیتون به سفارت کانادا در آنکارا ایمیل بزنید و مشکل رو مطرح کنید و تاییدیه بگیرید. اگر پاسپورت رو بدون تاییدیه به دفتر VAC ارسال کنید احتمال برگشت پاسپورت هست و در این صورت هزینه پیکاپتون سوخت میشه. موفق باشید.
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :