ویزای جمهوری آذربایجان

ویزای جمهوری آذربایجان :

 کشور آذربایجان و به ویژه شهر باکو از جمله مقصدهای مورد علاقه شهروندان ایرانی برای گذران تعطیلات است و طبق قانون نیاز به روادید یا همان ویزای جمهوری آذربایجان دارد؛ کلیه گردشگران ملزم به دریافت ویزا برای ورود به خاک این کشور می باشند.

ویزای آذربایجان

ایرانی ها برای ورود به خاک آذربایجان همیشه نیاز به اخذ روادید داشته اند که البته این کشور همیشه برای ایرانیانی که خواستار ورود به خاکش بودند ویزا صادر کرده و هیچگونه ریجکتی برای شهروندان ایرانی نداشته.

انواع ویزای توریستی :

  • ویزای عادی (لِیبلی)

مدارک : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار، یک قطعه عکس رنگی 4*3

ویزای الکترونیکی باکو

  • ویزای الکترونیکی

مدارک : اسکن صفحه اول گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

  • ویزای فوری (لِیبلی)

مدارک : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار، یک قطعه عکس رنگی 4*3

ارسال نظر
كامران : سلام ، مدت زمانى كه ميتونيم با ويزاى باك ...
0 0
سلام ، مدت زمانى كه ميتونيم با ويزاى باكو اقامت داشته باشيم چند روز هست ؟
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام، مدت زمان اقامت با ویزای آذربایجان (باکو) یکماه میباشد
سید محسن زرین ک ... : در مرز آستارا همزمان با ورود ویزا صادر م ...
0 0
سوالات و نظرات شما
مدیریت : پاسخ
0 1
سلام بله این امکان هم وجود داره ولی معمولاً جهت اطمینان مسافران از قبل اقدام به تهیه ویزا میکنند و ضمناً این موضوع فقط در صورت سفر زمینی قابل انجام هست و جهت سفر هوائی نیاز به گرفتن ویزا از قبل دارد. موفق باشید
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :