ویزای تاجیکستان

از هر کشوری که بخواهید به تاجیکستان بروید باید ویزای آن را تهیه کنید. امکان دریافت ویزای تاجیکستان به دو طریق وجود دارد. یکی دریافت ویزای الکترونیکی قبل از وارد شدن به تاجیکستان و دیگری دریافت ویزا از طریق مراجعه حضوری به سفارت تاجیکستان، البته اخذ ویزای تاجیکستان به صورت الکترونیکی بسیار مناسب تر می باشد.

برای دریافت ویزای تاجیکستان نیاز به مدارک زیر می باشد:

  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • دو قطعه عکس در سایز 4*6
  • گذرنامه ای که دو صفحه خالی داشته و حداقل 6 ماه زمان داشته باشد.
  • کپی از صفحه اول گذرنامه
  • مهر و امضای دفتر اسناد رسمی برای گواهی رسمی جهت نسبت فرزند یا فرزندخوانده با والدین
  • اگر قصد ماندن در تاجیکستان را بیش از 72 ساعت دارید باید در سیستم OVIR ثبت نام کنید که البته ویزای گردشگری 30 روزه از این قاعده مستثنی می باشد.

ویزای تاجیکستان

اخذ ویزای تاجیکستان به شکل الکترونیک

گرفتن ویزای الکترونیک تاجیکستان از طریق پورتال e-visa امکان پذیر می باشد. برای اخذ ویزای الکترونیک  نیازی به حاضر شدن در کنسولگری تاجیکستان نداشته و از طریق پست الکترونیک می توان آن را دریافت نمود و فرد باید ویزای پرینت شده را به همراه گذرنامه به هنگام ورود به کشور ارائه دهد. توجه به این نکته الزامی است که ویزای الکترونیک فقط برای گردشگری و کسب و کار صادر می شود و 90 روز اعتبار دارد ولی دارنده ویزا نمی تواند بیش از 45 روز در این کشور اقامت کند.

سیستم OVIR

در صورتی که می خواهید بیشتر از 72 ساعت در کشور تاجیکستان بمانید باید اطلاعات فردی شما در سیستم OVIR ثبت شود.

  • برای ثبت نام در این سیستم نیاز به مدارک زیر دارید.
  • یک قطعه عکس که در اندازه عکس پاسپورت باشد
  • آدرس محلی در تاجیکستان که در آنجا اقامت دارید.
  • هزینه ثبت نام که مقدار آن با هماهنگی با سازمان مشخص می شود.
  • گذرنامه

انواع ویزای تاجیکستان

ویزای گردشگری(T)

  • ویزای گردشگری تاجیکستان در صورتی که کمتر از 30 روز باشد نیازی به ثبت در OVIR ندارد.
  • مدت این نوع ویزای تاجیکستان 45 روز بوده و اگر بیش از 30 روز در این کشور بمانید باید در OVIR ثبت نام کنید.
  • ویزای گردشگری را نمی توانید تمدید یا جایگزین کنید و پیش از اتمام مهلت ویزا باید از کشور خارج شوید.
  • علاوه بر مدارک معمول برای اخذ ویزا که در بالا ذکر شد برای اخذ ویزای گردشگری، درخواست یک آژانس معتبر گردشگری نیز مورد نیاز می باشد.

ویزای سرمایه گذاری(C)

این نوع ویزای تاجیکستان برای افراد خاصی که در زیر آمده قابل صدور می باشد:

  • افرادی که رئیس شرکت های معتبر خارجی هستند که فعالیت اقتصادی در تاجیکستان دارند و اعضای خانواه ایشان
  • نمایندگانی که از طرف تیم مدیریتی شرکت های خارجی قصد ورود داشته و طرح های عملی برای توسعه پروژه های بازرگانی دارند به همراه اعضای خانواده

ویزای کاری(M)

ویزای کاری بر اساس قراردادهای بین المللی برای افرادی که که قصد کار در تاجیکستان را دارند صادر می شود که اعضای خانواده آن ها را نیز شامل می شود. مدت اعتبار ویزای کاری تاجیکستان از سه ماه کمتر بوده که قابل تمدید می باشد.

برای دریافت این نوع ویزا علاوه بر مدارک معمول باید دعوتنامه سازمان یا شهروندی از این کشور نیز جزء مدارک ارائه شود.

ویزای تاجیکستان

ویزای بازرگانی(K)

این نوع ویزای تاجیکستان برای افرادی صادر می شود که قصد اقامت در این کشور را با هدف بازرگانی دارند. این ویزا دارای اعتبار کمتر از یک سال بوده که برای یکبار نیز قابل تمدید است.  در این نوع ویزا علاوه بر ارائه مدارک معمول باید درخواستی از جانب  نمایندگی های خارجی و یا سازمان ها و اشخاص قانونی بدون در نظر گرفتن شکل مالکیت نیز مورد نیاز می باشد.

ویزای رسمی بازرگانی(X):

این ویزا برای افراد زیر صادر می گردد:

  • اعضای نمایندگان رسمی خارجی
  • جهت نمایندگی های دیپلماتیک
  • کسانی که در کنسولگری کار می کنند
  • کسانی که در سازمان های بین المللی تاجیکستان کار می کنند
  • اشخاص دارای مشاغل دیپلماتیک در نبود گذرنامه دیپلماتیک
  • کنسولگری که در جمهوری تاجیکستان نباشد

تمامی اعضای خانواده افرادی که در بالا ذکر شد نیز شامل دریافت این نوع ویزای تاجیکستان خواهند شد.

این ویزا برای زمان کمتر از یک سال صادر می شود  و به جز ارائه مدارک کلی جهت اخذ ویزا به یک خلاصه از مذاکرات شفاهی دپارتمان های خارجی، نمایندگی های دیپلماتیک، کنسولگری و سازمان های بین المللی نیز نیاز دارد.

ویزای منطقه آزاد تجاری

بعضی از افراد برای شناسایی فعالیت تجاری به مناطق آزاد اقتصادی به تاجیکستان مراجعه می کنند. برای این افراد، ویزای منطقه آزاد تجاری صادر می شود. این نوع ویزای تاجیکستان تا سه ماه اعتبار دارد و یک بار می توان آن را تمدید کرد. مدارک لازم برای اخذ این ویزا علاوه بر مدارک معمول، درخواست مدیریت این مناطق به اضافه مجوز رسمی کسب و کار می باشد.

ویزای تاجیکستان تحصیلات دانشگاهی

این نوع ویزا برای افراد با مشخصات ذیل قابل صدور می باشد:

  • افراد خارجی که می خواهند در تاجیکستان ادامه تحصیل دهند.
  • افرادی که با مدرک دکترا در حال کار هستند
  • این ویزا مدت اعتبار ثابتی ندارد و توسط اداره کنسولی وزارت امور خارجه تاجیکستان صادر می شود.

درخواست داوطلب، درخواست دانشگاه و یا درخواست مدیریت سازمان دانشجویی خارجی از جمله مدارکی هستند که علاوه بر مدارک معمول باید به این کشور جهت اخذ ویزا ارائه شوند.

ویزای آموزشی

افراد زیر شامل کسانی هستند که می توانند ویزای آموزشی دریافت نمایند:

  • افراد خارجی که به قصد حضور در یک دوره آموزشی کوتاه مدت در تاجیکستان را دارند.
  • کسانی که می خواهند در موسسات آموزشی این کشور وارد شوند
  • برای یادگیری یک دوره کوتاه زبان

در تمامی موارد بالا اعضای خانواده فرد نیز می توانند ویزا اخذ کنند. اعتبار این ویزا از 9 ماه کمتر بوده و قابلیت جایگزینی با انواع دیگر انواع ویزا را نداشته و مدارکی معادل ویزای دانشگاهی مورد نیاز می باشد.

ویزای رانندگی

به جهت تردد خودروهای باربری و خودروهای مسافربری این نوع ویزای تاجیکستان قابل صدور می باشد. اعتبار این ویزا بستگی به اعتبار گواهینامه راننده و کمتر از آن تاریخ می باشد. از مدارکی که باید این افراد به کشورتاجیکستان ارائه دهند علاوه بر مدارک معمول درخواست اشخاص قانونی و مدرک معتبر برای شناسایی فعالیت در حمل و نقل و همچنین یک رونوشت از بیمه نامه خودرو می باشد.

ویزای تاجیکستان

ویزای مهاجرت

یک نوع ویزا است که برای افرادی که قصد اقامت دائم در این کشور را دارند صادر می شود. این ویزا زودتر ار سه ماه باطل شده ولی یک بار می توان آن را تمدید کرد و مدرک مورد نیاز برای اخذ این ویزا به جز مدارک معمول نامه درخواست از مجریان جمهوری تاجیکستان می باشد.

ویزای خدمه هوایی

 صدور این نوع از ویزای تاجیکستان به جهت خلبان ها و کلیه کارکنان پرواز بوده و نامه درخواست هواپیما و مدرک معتبر  برای اینکه فرد، عضو گروه کارکنان پرواز می باشد از مدارک خاص ضروری می باشد.

ویزای خبرنگاری

این ویزا به جهت حضور خبرنگاران و افراد مرتبط با رسانه های گروهی صادر می شود. این ویزا زود تر از 3 ماه باطل شده ولی قابل تمدید می باشد. مدرک خاص مورد نیاز این ویزا نامه درخواست نمایندگی رسانه های گروهی خارجی می باشد.

ویزای همسر شهروند تاجیکستان

برای همسر، فرزند، فرزندخوانده شهروند تاجیکی این نوع ویزای تاجیکستان صادر می شود. اعتبار این ویزا کمتر از 3 ماه بوده و یک بار هم تمدید می شود. برای دریافت این ویزا درخواست شهروند تاجیکستان و رونوشت از مدرک ازدواج اجباری می باشد.

مشاغل مذهبی

کسانی که در امور مذهبی کار می کنند و یا می خواهند به این کار مشغول شوند احتیاج به ویزای مشاغل مذهبی پیدا می کنند که اعتبار آن از 4 ماه کمتر بوده و یک بار هم می شود آن را تمدید کرد که برای تمدید این ویزای تاجکستان احتیاج به خلاصه مذاکرات دپارتمان های سیاست خارجی و یا درخواست مراکز مذهبی می باشد.

ویزای انسان دوستانه

برای افرادی که می خواهند به هدف کمک رسانی به تاجیکستان وارد شوند ویزای انسان دوستانه مورد نیاز می باشد که اعتبار این نوع ویزای تاجیکستان منوط به پایان زمان تحویل یاری های نوع دوستانه می باشد.

ویزای ورزشکاری و گروه های خلاق

برای افراد خارجی که به منظور شرکت در رقابت های بین المللی، تعلیمات و کارهای فرهنگی قصد ورود به این کشور را دارند این نوع ویزا صادر می گردد که تا زمان اتمام فعالیت می توانند در این کشور بمانند.

ارسال نظر
امیر ملایی شیخا ... : گرفتن ویزا
0 0
سلام میخاستم بدونم گرفتن ویزای کار و ثبت شرکت در تاجیکستان چطور و چقدر هزینه دارد ؟؟ ممنون
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام ، قسمتی ز سئوالات شما در سایت موجود هست و هزینه ها هم بر اساس نوع ثبت شرکت متغیر میباشد.
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :