ویزای انگلیس

ویزای انگلیس مجوزی است که به فرد جهت ورود به کشور انگلیس داده می شود. ویزای انگلیس دارای انواع مختلفی می باشد که دارای اهداف مشخصی است که اعتبار آن ها نیز برحسب نوع ویزا متفاوت می باشد و قبل از تمام شدن تاریخ ویزا شما موظف خواهید بود کشور را ترک کنید و یا اینکه در بعضی شرایط خاص می توانید ویزای خود را تمدید کنید.

ویزای انگلیس

یکی از انواع ویزای انگلیس ویزای تحصیلی می باشد. انگلیس یکی از بهترین و محبوب ترین نقاطی است که افراد بسیاری علاقمند به تحصیل در آنجا می باشند. برای دریافت ویزای تحصیلی از کشور انگلستان باید شما توسط یک مرکز آموزش عالی حمایت مالی شوید.

ویزای انگلیسی کار یکی دیگر از انواع ویزای انگلیس می باشد. این ویزا به متقاضی اجازه می دهد تا طبق شرایط و محدودیت هایی به طور قانونی در این کشور به کار مشغول شود.

ویزای ازدواج هم وقتی به متقاضی اعطا می شود که وی با یک شهروند انگلیسی ازدواج کرده باشد. زمان بررسی این ویزا بین 2 هفته تا 12 هفته زمان خواهد برد. در صورتی که درخواست ویزای ازدواج خارج از کشور انگلیس انجام شود ویزای همسر برای 33 ماه و اگر از داخل درخواست شود برای 30 ماه ویزا صادر خواهد شد.

اخذ ویزای انگلیس شهروندی دارای قوانین مشکلی است. کسانی که می خواهند شهروند این کشور شوند باید به مدت طولانی در این کشور مانده و سپس اقدام به دریافت اقامت دائمی کنند.

ویزای انگلیس

ویزاها در کل به سه دسته یک بار ورود، چند بار ورود یا مولتی و ویزای ترانزیت تقسیم می شوند. ویزای یک بار ورود برای فقط سه ماه معتبر می باشد. اگر در طول یک سال بیشتر از یک بار به انگلیس سفر کنید ویزای شما باید ویزای مولتی باشد. این ویزا برای مدت یک سال اعتبار داشته و هر ورود برای 30 روز می باشد و قابل تمدید نیست. ویزای ترانزیت نیز برای ورود به فرودگاه یک کشور برای رفتن به دیگر کشورها صادر می شود.

دریافت ویزای انگلیس شامل مراحل زیر می شود:

  • یک حساب کاربری در سایت سفارت انگلستان باز کنید
  • ویزای مورد نظر را با دقت انتخاب کنید.
  • فرم اطلاعات شخصی را برای هر شخصی که قصد اخذ ویزا دارد پر کنید.
  • با امضای الکترونیک اطلاعات را تایید کنید.
  • وقت سفارت را دریافت کنید.
  • هزینه های اخذ ویزای انگلیس را پرداخت کنید.
  • اطلاعات گذرنامه را ثبت کنید.

ویزای انگلیس

در ثبت اطلاعات باید نکاتی را رعایت کنید که در زیر به آن ها اشاره خواهیم کرد

  • بعد از ثبت درخواست امکان ارسال اسناد یا اطلاعات دیگری را ندارید و تنها اسنادی که در هنگام ثبت نام وارد نموده اید مورد بررسی قرار می گیرد.
  • حتی الامکان ویزای خود را سه ماه قبل زمان مورد نظر برای رفتن به انگلستان درخواست کنید و چون ممکن است ویزا با کمی تاخیر صادر شود ملزومات سفر خود را بعد از دریافت ویزای انگلیس تایید کنید.

شما برای دریافت ویزای انگلیس مدارک زیر را نیاز دارید:

  • شناسنامه و کارت ملی
  • گذرنامه با اعتبار بیش از شش ماه از مدت سفر
  • پرینت سه ماه آخر از گردش حساب
  • دو قطعه عکس که دارای زمینه سفید باشد. لازم به ذکر است که عکس باید در ابعاد 3.5*4.5 تهیه شود.
  • مدارک مربوط به اشتغال (فیش حقوقی، پرینت حساب بانکی، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار )
  • سند و یا اجاره نامه املاک میزبان در انگلستان
  • اصل یا کپی از دعوت نامه ( دعوت نامه باید از بستگان درجه یک شما باشد.)
  • مدارک  برگ مالیاتی پرداخت‌شده و قبوض پرداختی مثل آب ، برق ، گاز از میزبان نیز مورد نیاز است.
  • واچر هتل ( در صورتی که بدون دعوتنامه سفر می کنید باید برای اخذ ویزای انگلیس ، برگه رزرو رسمی هتل در اروپا (واچر هتل) را داشته باشید.)
  • اگر با همسرتان سفر می کنید به مدارک ازدواج احتیاج دارید. به طور کلی در صورت تاهل نیاز به اصل عقدنامه و ترجمه آن دارید.
  • علاوه بر این برای دریافت ویزای انگلیس به پرینت برگه فرم درخواست و همچنین تاییدیه آن که توسط سفارت انگلستان قبل از آغاز مصاحبه ارائه می شود، نیاز دارید. 

توجه داشته باشید که همگی مدارک بالا باید ترجمه رسمی انگلیسی را نیز دارا باشند.

ویزای انگلیس

ارسال نظر
ف.ا.ق : سوال
0 0
آیا با اخذ ویزای انگلیس می توانم به کشورهای اروپایی دیگر (شینگن) هم بروم؟!؟
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام در حال حاضر برای سفر به کشورهای عضو شینگن باید درخواست ویزای شینگن بدهید. انگلیس از شینگن خارج گردیده.
اع : ویزای تحصیلی
0 0
سلام خسته نباشید ی سوال داشتم...ویزای تحصیلی چند روزه میاد؟ایا راهی هست که زود تر ویزا تحصیلی گرفت؟!
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام بطور معمول 3 ماه طول می کشد که حتی ممکن است بخاطر درخواست مدارک بیشتر این پروسه طولانی تر هم بشود. نه راهی نیست فقط باید منتظر جواب باشید.
افسون : تجديد پاسپورت انگليسي
0 0
سلام ميخواستم بدونم أيا امكان اين هست من در دبي پاسپورت انگليسي خودم و Renew كنم در سفارت انگلاستان در دبي اَي كار رو انجام ميدن؟
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام در این مورد متأسفانه اطلاعی نداریم .
مصطفی : سوال
0 0
سلام ، من برای انجام عکاسی و تصویربرداری از یک سمینار خاص در سال انتهای سال ۲۰۱۸ نیاز دارم به انگلستان کمتر از یک هفته مسافرت کنم ، چه نوع ویزایی رو باید بگیرم !؟
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام ویزای توریستی باید اخذ نمایید. از سمینار هم دعوتنامه داشته باشید.
لادن عباسیان : تاخیر در صدور ویزا
0 0
سلام من هیئت علمی هستم و برای یک دوره شش ماه با ساپورت دانشگاه برای فرصت مطالعاتی در انگلیس از طریق ایران اقدام کرده ام . شش هفته از ارسال مدارک می گذرد ولی خبری نیست به نظر شما غیر معمول نیست؟
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام بطور معمول 20 تا 25 روز برای پاسخ دهی زمان لازم هست، بدلیل تغییر مکتن به پالادیوم در جواب دهی تاخیر افتاده. می توانید به دفتر vac در پالادیوم مراجعه کنید.
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :