ویزای کره جنوبی

سئول

کره جنوبی با نام رسمی جمهوری کره با پایتختی شهر سئول از بزرگترین شهرهای جهان به حساب می آید .

جمعیت کره جنوبی به 51 میلیون نفر می رسد که حدود 5/46 درصد آنها بدون دین هستند و مابقی پیروان دینهای چوندوگیو ، بودایی ، کنفسیوسی و مسیحی کاتولیک و پروتستان هستند .

این شبه جزیره ی کوهستانی از غرب در کنار دریای زرد و از شرق در مجاورت دریای شرق ( دریای ژاپن ) قرار دارد . در جنوب این شبه جزیره تنگه کره و دریای جنوب چین واقع شده است .

کشور کره همانند کشورهای ایران و مصر و ... دارای فرهنگ غنی می باشد . کره ای ها به لباس خود بسیار اهمیت می دهند و هرگز بدون آراستن صورت و موی خود از خانه خارج نمی شوند. کت و شلوار تیره ، پیراهن سفید و کراوات لباس رسمی مردان و کت و شلوار ، پیراهن یا بلوز و دامن برای زنان موجه است و پوشیدن لباس تنگ و بدون آستین پسندیده نیست .

اگر قصد سفر به کره جنوبی را دارید بهتر است از آداب معاشرت در کره ی جنوبی نیز چیزهایی بدانید . کره ای ها اغلب هنگام ملاقات یکدیگر به هم تعظیم می کنند و گاها با هم دست می دهند از آنجائیکه آنها روی زمین می نشینند و همانجا می خوابند اهمیت زیادی به کف اتاق می دهند و به همین دلیل مرسوم است هنگام ورود به خانه و بعضی از رستورانها کفش های خود را در بیارید.

رستوران در سئول

کره ای ها به غذا خوردن اهمیت فراوان می دهند و آن را بخش مهمی در زندگی خود می دانند . در هنگام غذا خوردن ابتدا باید صبر کنید تا شخصی که سن بیشتری دارد شروع کننده باشد . در رستورانها هم ادب حکم می کند که انعام ندهید چون گارسونهای رستوران پول خوبی به عنوان حقوق دریافت می کنند انعام دادن به آنها نوعی بی احترامی محسوب می شود ؛ پس در رستورانهای کره ی جنوبی انعام ندهید مخصوصا اگر علامت انعام ممنوع را دیدید .

در کره ی جنوبی جراحی پلاستیک رواج دارد و از هر 5 زن یک زن جراحی انجام داده است . همچنین اهمیت فراوانی به نوع لوازم آرایش و هرچیزی که به پوست مربوط می شود می دهند . اهمیت دادن به دندانها هم یکی از مشخصه های کره ای هاست از آنجائیکه هزینه ی دندانپزشکی در کره بسیار بالاست مردم به دندانهایشان اهمیت فراوان می دهند . آنها معمولا یک مسواک همراه خود دارند حتی در مکانهایی مسواک به صورت رایگان ارائه می شود .

در کره ی جنوبی با چاپستیک های غذاخوریتان ( چوبک های غذا )  بازی نکنید چون این کار توهین به میزبان محسوب می شود و گرفتن چاپستیک ها بصورت عمودی یا فرو کردن آن در برنج به مرگ ارتباط داده میشود .

از دیگر ممنوعیت های کره ی جنوبی این است که هرجا دلتان می خواهد نباید سیگار بکشید برای سیگار کشیدن مکان های خاصی در نظر گرفته شده که تعداد آنها هم زیاد است حال آنکه ممکن است اتاقکی مستطیل شکل باشد یا مربع هایی بر روی زمین .

کره ای ها  بر خلاف آن همه پیشرفت و رواجی که در علم و دانش دارند انسانهای خرافاتی هستند یکی از خرافه های جالب آنها اینست که هرگز نام کسی را با رنگ قرمز نمی نویسند زیرا اعتقاد دارند که اگر نام فرد را با رنگ قرمز بنویسند آن فرد بزودی خواهد مرد!!! البته این کار برای ارواح رواج داشته و اعتقاد دارند که با این کار شیاطین را از ارواح دور می کنند .

کره ای ها پس از هر شادی و هر مناسبتی به سراغ نوشیدنی ملیشان می روند . سوجو نوشیدنی ای مشابه ودکاست که با غذا نیز سرو می شود .

دقت داشته باشید که در کره از هر دو دست خود استفاده کنید اگر در هنگام دست دادن یک دستتان در جیبتان باشد قطعا بی احترامی بزرگی به شخص مقابلتان کرده اید .

ایرانیها برای رفتن به کره جنوبی نیاز به ویزا دارند . تیم تخصصی ویزایونایتد ویزای کره ی جنوبی را نیز اقدام می کند .

مدارک لازم برای ویزای کره ی جنوبی :

۱- اصل پاسپورت ( با حداقل 7 ماه اعتبار )

۲-  کپی  کارت ملی

۳- کپی شناسنامه

۴- دوقطعه عکس (3*4 یا 4*6 )

۵- مدارک شغلی ( ترجمه و تایید دادگستری و وزارت امورخارجه )

۶- کپی از ویزاهای قبلی ( در صورت وجود )

۷- پرینت گردش سه ماه آخر حساب و تمکن مالی

۸- ضمانت نامه بازگشت (۵۰ میلیون تومان )

۹-رزرو پرواز و هتل

۱۰- واریزی صندوق سفارت

۱۱-بیمه

تمامی مدارک نیاز به ترجمه رسمی دارند .

درصورت نیاز سفارت درخواست مدارک اضافه خواهد کرد .

9 / 10
از 206 کاربر
ارسال نظر
دریانی : مدت زمان ویزای کره ی جنوبی
20 0
باسلام . ویزای کره ی جنوبی چند وقته هست ؟
مدیریت : پاسخ
20 0
سلام مدت زمان اقامت ویزای کره جنوبی یکماهه هست .
امیرانی : ویزای کره ی جنوبی
21 0
سلام . چقدر طول می کشه که ویزا در بیاد ؟
مدیریت : پاسخ
21 0
سلام ویزای کره جنوبی بین 7 تا 10 روز زمان نیاز دارد.
سمانه رستمی : گردش سه ماهه حساب برای ویزای کره ی جنوبی
21 0
با عرض سلام و خسته نباشید . گردش سه ماهه حساب برای ویزای کره ی جنوبی چقدر باید باشه ؟
مدیریت : پاسخ
21 0
سلام حداقل مانده حساب در دوره سه ماهه اخیر کمتر از ۵۰ میلیون نباشد.
رحمانیان : شینگن
22 0
سلام . من سه تا شینگن دارم ولی توی پاس قبلیم هست . آیا نیاز هست که اون پاس رو هم برای ویزای توریستی کره جنوبی ارائه بدم ؟ چون واقعا در دسترسم نیست .
مدیریت : پاسخ
22 0
سلام در صورتیکه کپی صفحه اول پاسپورت قبلی و ویزاها را دارید میتوانید ارائه دهید یا از سفارتهائی که شینگن گرفتید تاییدیه بگیرید و به سفارت کره جنوبی ارائه دهید.
زیبا : تور کره جنوبی
22 0
سلام تور کره جنوبی برای ژانویه دارین ؟
مدیریت : پاسخ
22 0
سلام اول باید ویزای کره جنوبی را بگیرید و پس از آن میتوانیم تور را اجرا کنیم.
حسنی رودی : مدارک شغلی برای ویزای توریستی کره جنوبی
22 0
باسلام من گردش مالی خوبی دارم اما نمی خوام مدارک شغلی جایی که کار می کنم رو ارائه بدم . آیا می شه بدون ارائه مدارک شغلی ویزا بگیرم /
مدیریت : پاسخ
23 0
سلام مدرک شغلی را حتما باید ارائه داد و فقط ارائه مدارک مالی برای گرفتن ویزای کره جنوبی کفایت نمیکند.
مرتضی : انگشت نگاری ویزای کره ی جنوبی
8 0
با عرض سلام و خسته نباشید و با تشکر از سایت خوبتون . می خواستم سوال کنم که برای انگشت نگاری ویزای کره ی جنوبی برای چه زمانی می تونید وقت سفارت کره ی جنوبی رو بگیرید .
مدیریت : پاسخ
11 0
سلام اگر از طریق شرکت ویزا یونایتد درخواست ویزای کره جنوبی کنید نیازی به مراجعه سفارت ندارید.
محبت : ویزای کره جنوبی
11 0
سلام . ما می خوایم خانوادگی ویزای کره جنوبی رو اقدام کنیم . برای ویزای توریستی کره نیاز به سند ازدواج هست /
مدیریت : پاسخ
11 0
سلام ویزای کار ژاپن هنوز مشخص نشده در صورتیکه اعلام نمایند سریعا در سایت درج خواهیم کرد و قیمت ویزای توریستی ژاپن را هم میتوانید از کارشناسان ما تلفنی سوال کنید.
مدیریت : پاسخ
13 0
سلام جهت ویزای توریستی کره جنوبی سند ازدواج در صورت تاهل نیاز هست.
مبهم : انگشت نگاری ویزای کره ی جنوبی
12 0
سلام . برای انگشت نگاری برای ویزای توریستی کره ی جنوبی کجا باید بریم ؟
مدیریت : پاسخ
12 0
سلام از طریق شرکت ویزا یونایتد میتوانید اقدام کنید و در اینصورت جهت دریافت ویزای کره جنوبی نیازی به انگشت نگاری نیست.
آذری : هزینه ویزای کره ی جنوبی
9 0
هزینه ی واریزی سفارت کره ی جنوبی چقدر هست //
مدیریت : پاسخ
9 0
سلام برای استعلام قیمت ویزای کره جنوبی لطفا با کارشناسان ما تماس بگیرید.
حیدرتبار : سند ملکی کره جنوبی
2 0
سلام . حتما باید سند ملکی داشته باشیم ؟ اگر سند ملکی کس دیگه ای رو برای ویزای توریستی کره جنوبی ارائه بدیم اگیه ؟
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام برای اخذ ویزای کره جنوبی نیازی به سند ملکی نمیباشد.
حامد : سند ازدواج برای ویزای کره جنوبی
2 0
سلام . آیا سند ازدواج برای ویزای کره جنوبی ضروری است ؟
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام جهت درخواست ویزای کره جنوبی بصورت خانوادگی سند ازدواج و صفحه اول و دوم شناسنامه ضروریست.
مهرانیان : ویزای توریستی کره ی جنوبی با شینگن
2 0
باسلام . من می خواستم خودم شخصا برای ویزای توریستی کره جنوبی اقدام کنم چون مدارکم قوی هست . به نظرتون ریسک نیست و این که به نظرتون ویزام در می اد با توجه به اینکه 5 تا شینگن هم توی پاسپورتم دارم ؟ ممنون
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام ویزای کره جنوبی را فقط میتوانید از بعضی از آژانسهای هواپیمائی تهیه کنید و امکان درخواست ویزا بصورت شخصی نیست.
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :