ویزای کار کانادا

برای گرفتن ویزای کار در کانادا در ابتدا باید دعوتنامه کتبی از سوی کارفرمای کانادایی دریافت کنید که به تایید ادراه منابع انسانی کانادا (HRDC) رسیده باشد.

سپس از اداره مهاجرت کانادا درخواست ویزا میدهید. ویزای کار اجازه کار در کانادا بصورت موقت است و به معنی گرفتن اقامت دائم نیست ولی امکان درخواست اقامت دائم از داخل خاک کانادا وجود دارد.

 

ویزای کار کانادا

برای صدور یک ویزای کار 4 موسسه نقش دارند:

در این مرکز فرم های درخواست استخدام نیروی خارجی از طرف کارفرمایان کانادایی مورد بررسی قرار میگیرد تا مطمئن  شوند که استخدام یک شخص خارجی امکان استخدام یک شخص کانادایی را سلب نمی کند.

  • اداره مهاجرت و شهروندی کانادا

این اداره درخواست ویزای کاری کانادا را بررسی می کند و در صورت لزوم ویزا را صادر می کند.

  • سازمان مراقبت از مرزهای کانادا

این سازمان شرایط تمامی افرادی که صد ورود به مرزهای کانادا دارند را بررسی کرده تا از لحاظ امنیتی مشکلی نداشته باشند.

  • واحد کارگران خارجی

وظیفه حمایت و راهنمایی کارگران خارجی بر عهده دارد.

10 / 10
از 16 کاربر
ارسال نظر
حمید : میخواهان یک ویزه کاری میباشم شغلم رنگ ما ...
12 1
سوالات و نظرات شما
مدیریت : پاسخ
6 0
سلام نیاز به اطلاعات بیشتری هست.لطفا تماس بگیرید
سلطانی : راننده پایه یک
3 0
باسلام همسر من ۳۹ ساله ودارای گواهینامه پایه یک هستند . ۱۲ سال سابقه بیمه دارند که دوسال اخیر در ارتباط با حمل و نقل با پایه یک هست .ایا شانسی جهت اخذ ویزای کار دارند ؟
مدیریت : پاسخ
5 1
سلام باید شرایط کار در کانادا بررسی شود که آیا نیاز هست یا خیر. ولی احتمالش هست.
سحر آسیابان : خواهان دریافت ویزای کار در کانادا هستم.
5 0
سوالات و نظرات شما
مدیریت : پاسخ
3 0
سلام لطفأ تخصص و تحصیلات خود را تشریح و مدارک خود را پس از هماهنگی ارسال فرمائید . شرایط ویزای کار کانادا تابع شرایط و مدارک خاصیست.
احمد : شرایط ویژه کار
3 0
سلام، من شهروند افغانستانم و فعلا دانشجوی مقطع دوکتورا در یکی از دانشگاه های ترکیه میباشم. کارشناسی ارشد در بخش داروسازی دارم، ایا میشود برای ویزه کار و یا دریافت کار در کانادا اقدام نمایم؟
مدیریت : پاسخ
4 0
سلام شرایط اتباع افغانستان جهت اخذ ویزای کانادا را معلومات نداریم.
ناشناس : شرایط کار
4 0
سلام من لیسانس مکانیک وفوق لیسانس مدیریت اجاریی داریم حدود 17سال سابقه کار صنعت دارم ود رحال حاضر مدیر کارخانه هستم همسرم لیسنانس پرستاری دارن وحدود 15سال سال سابقه کار دارن کم 40سالمه وهمسرم 36سال آیا شانسی برا یاقامت کاری داریم یا خیر
مدیریت : پاسخ
4 2
سلام بله میتوانید برای ویزای کاری کانادا اقدام کنید. البته این پروسه حدود 3 سال طول میکشد.
جمالی : شرایط کار
4 0
سلام من لیسانس مکانیک وفوق لیسانس مدیریت اجاریی دارم حدود 17سال سابقه کار درصنعت دارم ود رحال حاضر مدیر کارخانه هستم همسرم لیسانس پرستاری دارند وحدود 15سال سال سابقه کار د. سن من 40سالمه وهمسرم 36سال آیا شانسی برا ی اقامت کاری داریم یا خیر
مدیریت : پاسخ
4 0
سلام بله میتوانید برای ویزای کاری کانادا اقدام کنید. البته این پروسه حدود 3 سال طول میکشد.
علیرضا وکیلی : شرایط کار
5 0
سلام من لیسانس معماری هستم 2 سال سابقه کار در طراحی شهری دارم و کارمند کشتیرانی با 9 ماه سابقه کار ایا شرایط اخذ ویزا در کانادا را دارم؟
مدیریت : پاسخ
4 0
سلام و روز بخیر شرایط ویزای اقامت کاری کانادا را باید در جلسه حضوری مطرح کنید چون به شرایط سنی و داشتن مدرک زبان و مدارک دیگری نیاز دارد.
امین : شرایط کار
4 0
با سلام و خسته نباشید من مهندسی کامپیوتر رسته سخت افزار دارم و دارای 3 سال سابقه کاری در شرکت کامپیوتری معتبر در ایران می باشم.بخش خرید بین الملل بر عهده اینجانب بوده و در زمینه اطلاعات سخت افزار کامپیوتر توانایی ویژه ای دارم.آیا شانسی برای پیدا کردن کار در کانادا دارم؟
مدیریت : پاسخ
4 0
سلام و روز بخیر شرایط ویزای اقامت کاری کانادا را باید در جلسه حضوری مطرح کنید چون به شرایط سنی و داشتن مدرک زبان و مدارک دیگری نیاز دارد.
حامد : شرایط کار
4 0
ضمن عرض سلام و خسته نباشید، بنده مربی شنا و نجات غریق غریق هستم و حدود 10سال سابقه کار و عناوین مختلفی در این رشته ورزشی کسب کرده‌ام و سی و یک ساله هستم میخواستم بدونم که بنده شرایط اقدام برای ویزای کار را دارم، ممنون
مدیریت : پاسخ
4 0
سلام برای ویزای کار کانادا ابتدا باید کارفرمایی در کانادا پیدا کنید که شما را بپذیرد و به حرفه شما نیاز باشد.
محمد : لطفا محدودیت های سنی برای ویزای کار را ا ...
4 0
ضمن تشکر بخاطر راهنمایی های خودتان.آیا کانادایی داوطلبان تحصیلی دوره ارشد و دکترا و کلا تحصیل ویزا می دهد و شرایط عمومی آن چیست.دیگر اینکه ویزای کار تا چه سنی امکان گرفتنش هست.و هزینه ویزای توریستی چقدر است. دوباره تشکر
مدیریت : پاسخ
4 0
سلام بله امکان تحصیل در تمام مقاطع در کانادا وجود دارد ولی هزینه های تحصیل بعهده شخص میباشد که البته ساپورتر مالی باید مشخص گردد و چون سوالات کلی و گسترده هست در صورت نیاز تماس بگیرید . شرط سنی بستگی به تخصص شخص دارد ولی سن 30 تا 35 ایده آل است .هزینه ویزای توریستی کانادا در سایت درج شده لطفا به قسمت قیمت ویزای کانادا مراجعه فرمائید. سپاس از لطف شما
آتوسا : ویزای کار
4 0
باسلام یکی از دوستانم ایرانی مقیم کانادا و دارای پاسپورت کانادایی، مهد کودک دارد آیا میتوانم از طریق ایشان برای خودم که دوره های مرتبط با کودک را گذرانده ام ویزای کار بگیرم.باسپاس
مدیریت : پاسخ
5 0
سلام ایشان باید درخواست به دولت فدرال بزنند. صدالبته دانستن زبان و داشتن آیلتس و ارائه مدارک نیاز هست.
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :