ویزای تحصیلی کانادا

دانشگاه های کانادا جزو بهترین دانشگاه های دنیا محسوب می شوند. چنانچه قصد تحصیل در این دانشگاه ها را داشته باشید باید یک نامه پذیرش از یکی از معتبرترین دانشگاه های این کشور دریافت کنید.

نامه پذیرش در مقاطع بعد از دیپلم باید از موسساتی دریافت شود که اداره مهاجرت و شهروندی کانادا آنها را قبول داشته باشد، که هر کدام دارای کد DLI  منحصر بفردی بوده که باید در اپلیکشن ویزا وارد شود.

اگر محصلی که خواهان دریافت ویزای تحصیلی کانادا است سنش کمتر از 18 سال باشد، باید فردی در کانادا نامه ای به اداره مهاجرت ارائه دهد و مسئولیت محصل را بر عهده بگیرد.

با دریافت ویزای تحصیلی کانادا می توانید تا پایان اعتبار ویزا که معمولا پایان دوره تحصیل می باشد بدون محدودیت به کانادا سفر کنید.

ویزای تحصیلی کانادا

  • مدارک لازم برای درخواست ویزای تحصیلی کانادا:
  1. مدرک پذیرش / باید نامه پذیرش را مدرسه یا دانشگاه کامل کرده و آن را برایتان بفرستند و شما باید نامه اصلی را با فرم مجوز تحصیلی پر کرده و بفرستید.
  2. مدرک شناسایی / پاسپورت خود و همراهان و۲ قطعه عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ زمینه سفید و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود.
  3. مدارک مالی
  • نامه ی بانک از کانادا اگر پولتان را به کانادا فرستاده اید.
  • نامه وام دانشجویی از موسسه مالی
  • نامه تمکن مالی ۴ ماه اخیر
  • نامه ی تمکن مالی به همراه مبلغ مبدل به دلار کانادا
  • فیش واریزی تحصیل
  • نامه ی مالی ساپورت کننده چه شخصی باشد چه موسسه

 

ارسال نظر
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :