سوپر ویزای کانادا

سوپر ویزا پدر و مادر (PARENT AND GRANDPARENT SUPER VISA)
این ویزا از سال 2011 پایه گذاری شد.
سوپر ویزا برای تسهیل در رفت و آمد والدین و پدر بزرگ و مادر بزرگهای افراد مقیم یا سیتی زن ایجاد گردید.
با این ویزا والدین و پدر بزرگ و مادربزرگهای افراد مقیم کانادا می توانند به عنوان ویزای توریستی تا مدت اعتبار پاسپورت به کانادا رفت و آمد داشته باشند و در هر بار بمدت 2 سال اقامت دارند. این ویزا 10 ساله می باشد اما مدت زمان ویزای صادر شده در حال حاضر بیش از مدت زمان اعتبار گذرنامه نخواهد بود.
این افراد به هنگام ورود باید هزینه بیمه و درمان خود را پرداخت کنند.

سوپر ویزای کانادا
این ویزا برای کسانی که جهت دیدار فرزندان خود نیاز به دریافت ویزای اقامت موقت( TRV) دارند و میخواهند به مدت 2 سال متوالی در خاک کشور اقامت داشته باشند مفید است. کسانی که برای ورود به کانادا نیز نیاز به ویزای کانادا ندارند نیز می توانند درخواست سوپر ویزا دهند زیرا با داشتن این ویزا می توانند به جای ورود هر شش ماه تا دوسال در کانادا حضور داشته باشند.
مدارک مورد  نیاز سوپر ویزا کانادا:
دعوتنامه از فرزند
مدارکی که نشان دهند میزان درآمد فرزند باشد
مدارک دال بر ارتباط فامیلی بین فرزند و پدر و مادر
مدارک پزشکی به مدت یک سال با یک شرکت بیمه گر کانادایی با حداقل پوشش 100.000 دلار
انجام آزمایشات پزشکی توسط پزشکان معتمد که از سوی سفارت کانادا اعلام  شده.

10 / 10
از 2 کاربر
ارسال نظر
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :