دعوتنامه ویزای کانادا

دعوتنامه ویزای کانادا

دعوتنامه ویزای کانادا

به جرأت می توان گفت دعوتنامه ویزای کانادا موثرترین مورد از موارد لازم جهت اخذ ویزای توریستی کانادا می باشد که معمولا افرادی که متقاضی این نوع ویزا می باشند ، فامیل و یا بستگانی در کشور کانادا دارند و یا اینکه با مراجعه به آژانس ها و موسسات توریستی معتبر درخواست و تقاضای ویزای توریستی کانادا همراه با دعوتنامه را نمایند.

در صورتی که مدارک ویزای کانادای مسافر کامل باشد اما فرضاً سن مسافر زیر چهل سال و مجرد باشند توصیه ما این است که جهت بالا بردن شانس گرفتن ویزای کانادا ، از دعوتنامه معتبر استفاده گردد.

در صورتیکه بصورت خانوادگی قصد سفر به کانادا را دارید یک دعوتنامه که در آن اسامی همه افراد خانواده قید شده جهت درخواست ویزای کانادا ، کفایت میکند .

دعوتنامه بخودی خود میتواند هدف از سفر شما را به افسر پرونده نشان دهد و در تصمیم گیری افسر پرونده تاثیر بسزائی دارد.

10 / 10
از 1 کاربر
ارسال نظر
عاطفه اسحاق زاد ... : سلام من همه مداركم كامله فقط دعوتنامه ن ...
11 0
سوالات و نظرات شما
مدیریت : پاسخ
7 0
سلام در صورتیکه مایل باشید ما خدمات ویزا و اپلای ویزای کانادا رو انجام میدهیم همراه با دعوتنامه
Azita : راهنمایی
6 2
با سلام من میخوام برای پسرم که ۲۶ سالشه و در حال حاضر دانشجوی فوق لیسانس دانشگاه تهران هست برای تابستون اقدام کنم که بصورت ویزیتوری بره کانادا .البته تا قبل از ۱۸ سال به دبی.ترکیه.ارمنستان سفر داشته و پارسال هم کارت معافیتش رو گرفت و برادرم هم در کانادا ساکن هست . حالا سوالی که از شما داشتم اینه که با توجه به نداشتن ویزای شینگن و مجرد بودن میتونم براش کاری بکنم یا خیر ؟ ممنون میشم راهنماییم بکنید
مدیریت : پاسخ
6 1
سلام احتمال گرفتن ویزای کانادا برای ایشان ضعیف هست .
سهند : دعوتنامه دوست
4 1
اگر دعوتنامه از طرف یک دوست کانادایی باشه،به دریافت ویزای کانادا کمکی میکنه ؟
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام بله کمک می کنه. دعوتنامه بخش موثر ویزای مولتی هست.
هدايت سعيداللهي ... : سوال اخذا ويزا با دعوتنامه
4 0
سلام ، براي اينكه احتمال صدور ويزا با دعوتنامه بالاتر بره چه كارهايي موثره ؟
مدیریت : پاسخ
3 0
سلام مدارک کامل که در سایت توضیح داده شده و درست و دقیق پر کردن فرم . پیشنهاد ما اینست که خودتان اینکار را انجام ندهید. موفق باشید.
فاطیما : راهنمایی
3 0
سلام.سوال من اینه با توجه به اینکه همرا ه با دو بچه و همسرم به سفرهای زیادی از جمله انگلیس ژاپن ‌دو بار شنگن و خیلی سفرهای دیگر رفته ایم و تمام کارهای مربوط به دریافت ویزای توریستی را خودمان انجام داده ایم آیا برای کشور کانادا بدون داشتن دعوتنامه و با رزرو قطعی هتل و بلیط رفت و برگشت قطعی هواپیما و تحویل مدارک کامل که حتما به ایران سر موعد بر خواهیم گشت شانس اخذ ویزای توریستی چقدر است؟
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام دعوتنامه کانادا امتیاز بالائی در گرفتن ویزا محسوب میگردد ولی شرایط توضیحی شما هم بسیار مطلوب هست.البته توصیه ما بهترین و مطمئنترین راه هست.
مهدی : دعوتنامه
2 1
سلام میخواستم بپرسم که اگه کسی براتون دعوتنامه بفرسته از طریق اکسپرس انتری چطور باید استعلام بگیریم که ایا دعوتنامه صحیح است یا نه
مدیریت : پاسخ
2 1
سلام استعلام اصالت دعوتنامه کار تخصصی هست.
ابراهیم : سلام
2 0
سلام چناچه از طریق دعوتنامه به کانادا سفر کنیم میتونیم پسر16 ساله خودمو اونجا بزارم تا تقاضای پناهندگی کنه یا نه ؟و ایا برای فرد دعوتنامه دهنده مشکلی پیش میاد
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام شخص دعوت کننده پوئن منفی خواهد گرفت و دفعات بعد که بخواهند دعوتنامه کانادا بگیرند قبول نمیکنند.
فریدون : من میخواهم به کانادا بیایم اگر میشه کمک ...
2 0
اسم من فریدون صافی است متعلم صنف ۱۲ هستم من میخواهم از راه قانونی به کانادا بیایم اگر میشه کمک کنید
مدیریت : پاسخ
3 0
سلام لطفأ به سایت مراجعه فرمایید و مدارک لازم ویزای کانادا را مرور کنید. سپاس
امیر : ویزای کانادا
3 1
سلام من سفرهای مختلفی رفتم ولی همه تو کشورهایی بوده که ویزای خاصی نداشته و حتی شده ۶ ماه هم بیرون ایران به صورت قانونی هم بودم و برگشتم تو همین امسال هم ۶ تا سفر داشتم ولی اصلا شینگن ندارم و مدارکی که در سایت نوشتید رو هم دارم میخوام بدونم که واقعا با همه این سفرهایی که رفتم بازهم شینگن لازمه یا با همین مدارک هم میتونم اقدام کنم؟
مدیریت : پاسخ
2 1
سلام در ابتدا نفرمودید دقیقا به کدام کشورها سفر داشتید. ولی برای دولت کانادا مهم است که به حوزه شینگن یا آمریکا یا ژاپن سفر داشته باشید.
فاطمه : ویزای کانادا
2 0
سلام من طی سالهای اخیر به دبی , باکو , ترکیه رفته ام و یک ویزای شینگن از سوئد گرفتم . احتمال گرفتن ویزای توریستی کانادا برای من چقدر است ؟
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام ویزای توریستی کانادا شرایط بیشتری دارد و توضیحات بیشتری نیاز هست. توصیه میکنیم جهت اطلاع بیشتر مطالب سایت ویزا یونایتد را مطالعه کنید یا با کارشناسان ما تماس بگیرید.
علی : دعوتنامه
2 0
با سلام شما میتوانید فقط برای من دعوتنامه راتهیه کنید؟ هزینه آن چقدرراست؟
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام هزینه دعوتنامه کانادا 1500 دلار میباشد.
رضا : دعوتنامه
1 1
سلام من 17 سالمه از دوستانم که تو کانادا مقیم هستش واسم دعوت نامه میفرسته .هزینه دعوت نامه چقدره؟چقدر طول میکشه به دستم برسه؟بعضیا میگن کسی که واست دعوت نامه میفرسته همه هزینه ها رو میده حتی هواپیما درسته و میگن دیگه ویزا گرفتن واست لازم نیست دوستت همه کاراشو انجام داده؟من بر نگردم از راه قانونی اقدام کنم بمونم واسه اونی که دعوت نامه فرستاده ک مشکلی پیش نمیاد ؟ممنون میشم راهنماییم کنین اطلاعات ندارم با تشکر
مدیریت : پاسخ
1 1
سلام مهمترین مورد اینکه احتمال گرفتن ویزای کانادا برای شما حتی با دعوتنامه بسیار ضعیف است (بعلت زیر سن قانونی) و اینکه اگر هزینه های شما را تقبل کنند نیازی به گرفتن ویزا ندارید اشتباه و غیر واقعیست. شخصی که دعوتنامه برای شما ارسال میکند ضمانت برگشت شما را نیز بنوعی تایید میکند و در صورتیکه برنگردید ایشان دچار مشکل میکردند. موفق باشید
حسین : دعوتنامه
1 0
سلام ،من ۳۶سالمه مجرد سفر های متعددی به کشورهای آسیایی داشتم مدت زیادی دبی بودم و قصد دارم به کانادا برم مدارک بیمه و تمکن مالی هم دارم و با وجود تبلیغات در مورد ویزا و پیکاپ ویزا .با سفارت و...آژانسهای مسافرتی و دفاتر مهاجرتی کمی سر د. گم هستم از کجا و چگونه باید اقدام کنم لطفا راهنمایی کنید با تشکر
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام سفرهای زیاد نشان از کثیرالسفر بودن شخص متقاضی جهت درخواست ویزای کانادا را نشان میدهد هر چند بهتر است ویزای شینگن هم داشته باشید .ضمنا نفرمودید اقامت دبی را داشته اید یا با ویزای توریستی دبی در این شهر بودید .کشورهای آسیائی را هم مشخص نکرده اید.بهتر است جهت درخواست ویزای کانادا از شرکتها و آژانسهائی که مشاوره رایگان دارند استفاده کنید و سپس اقدام کنید. ویزا یونایتد نیز مشاوره حضوری رایگان را ارائه میدهد.
م.ح : دعوتنامه
1 0
سلامم میخواستم ببینم اگر کسی بخواد بمونه با ویزای توریستی ، چه مشکلاتی ممکنه برای فرد دعوت کننده به وجود بیاد
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام کمترین حالت و مشکلی که پیش میاد برای فرد دعوت کننده ویزای کانادا اینست که ایشان بعد از این نمیتوانند کسی را دعوت کنند و همچنین مشکلات دیگری که اعتباری میباشد.
نرگس یگانه : دعوتنامه
1 0
سلام به دعوتنامه معتبر کانادا نیاز دارم و لطفا فی چقدر است حدودا متشکرم
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام جهت تهیه دعوتنامه معتبر کانادا لطفا با ویزا یونایتد تماس بگیرید.
طلایه : ویزای کانادا
1 0
سلام.28 سالمه و مجرد هستم .از طرف عمو دعوت نامه دارم اما شینگن ندارم .با خانواده می خوایم اقدام کنیم.به برادرم ویزا دادن امکانش هست که به من و مادر و پدرم هم بدن؟؟؟یا حتما باید شینگن داشته باشم؟؟؟
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام در ابتدا اینکه شما بصورت خانوادگی نمی توانید اقدام کنید چون شما یک فرد مستقل محسوب میشوید و باید جداگانه اقدام کنید. ممکن هست بتونید بدون ویزای شینگن هم ویزا را بگیرید.
Fatemeh : ويزاي توريستي كانادا
1 0
سلام ما دو تا خواهريم و مي خواهيم توريستي ويزاي كانادا بگيريم من ٢ تا ويزا شنگن و يكي استراليا دارم خواهرم ١ دونه شنگن از سويس داره همزمان به هر دومون ويزا مي دن ؟
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام عوامل زیادی در مورد ویزای کانادا موثر میباشد که نیاز به توضیحات شما دارد . پیشنهاد میکنم با مشاوران ما مکاتبه و مشاوره انجام دهید . با اینحال گرفتن ویزای کانادا با توجه به توضیحات مختصری که داده اید و با تجربیات بنده بسیار در دسترس شما میباشد.
مسعود : ویزای مولتیپل
1 0
سوالات و نظرات شما
مدیریت : پاسخ
1 0
با سلام سوالتان نامفهوم است.
سارا : سلام. من دعوتنامه از پسر عمه ام از کانا ...
1 0
سوالات و نظرات شما
مدیریت : پاسخ
1 0
با سلام لطفا در قسمت عنوان سوال خود را مطرح نکنید بصورت کامل دیده نمیشود.
َآرین : ویزای کانادا
1 0
من یک سافتویر انجینیر استم وافغان دعوت نامه دارم ومجرت استم ویزای کانادا را گرفته میتوانم از هندستان
شیما : ویزا برای هر سه نفر اعضای خانواده از طری ...
1 0
سلام خواهر بنده در کنترال مقیم هستند و من به همراه همسر و دختر سه ساله ام میخواستیم از طریق دعوتنامه برای ویزای کانادا اقدام کنیم و البته به تازگی یکی از دوستانمان با شرایط مشابه موفق به اخذ ویزا برای هر سه نفر اعضای خانواده خواهرشان شدند ، بعد اگر مو‌فق شدیم در کانادا برای ادامه تحصیل اقدام کنیم تا امتیازاتمان برای اکسپرس اینتری بالا تر برود و شانسمان بیشتر بشه برای اقامت ، ایا اینها امکان پذیر هستند؟؟؟؟
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام بله دعوتنامه کانادا در شانس گرفتن ویزای کانادا بسیار موثر است و چنین چیزی امکان دارد.
محمد : ممنون
1 0
سلام خودم سیتیزن کانلدا هستم، شش ماه جهت اشنایی و ازدواج با خانمی در ایران زندگی کردم( ولی فعلا ازدواج نکردیم) و عکس و چت و فیلم با هم زیاد داریم و حتی سفر خارج از ایران هم با هم رفتیم، اگر الان براشون دعوتنامه بفرستم، تا چه حد امکان داره بهشون ویزا بدن؟ ایشون ویزای شینگل و ... رو ندارن
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام شرایط و مدارک ویزای کانادا در سایت را مطالعه نمائید. اگر هیچکدام از مدارک لازم را ندارند شانس زیادی برای گرفتن ویزای کانادا ندارند.
فاطمه راجی : سوال
1 0
سلام خسته نباشید.بنده دانشجوی رشته مدیریت جهانگردی هستم اما تاکنون سفرخارجه نداشته وویزای شنگن هم نداشته درصورت امکان منو راهنمایی کنید
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام در مورد ویزای کانادا داشتن مدارک کافی و لازم موفقیت شما را تضمین میکند . در صورت نیاز تماس بگیرید.
محمود : سوال
1 0
سلام من یک فرد ۳۹ ساله هستم و یک فرزند هم دارم برای ویزای مولتی کانادا میخوام اقدام کنم از سه سال پیش یک ریجکتی آمریکا را دارم ولی امسال دو ویزا شنگن یکی ۷ روزه و دیگری ویزای ۱۵ روزه میتونم اقدام کنم یا خیر؟ ممنون
محمود : سوال
1 0
سلام و عرض ادب خدمت شما بزرگوار، عرض به خدمتتون که بنده ۳۹ ساله دارای یک فرزند هستم و برای مولتی کانادا میخوام اقدام کنم سه سال پیش برای توریستی آمریکا با دعوتنامه برادرم اقدام کردم ولی ریجکت شدم و الان دو ویزای شنگن امسال رو دارم حالا من لا این شرایط میتونم اقدام کنم یا خیر ؟
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام سوال شما را در مورد ویزای کانادا تا حدی که امکان آن باشد جواب میدهیم ولی بهتر است تماس بگیرید. بله امکان درخواست ویزای کانادا را دارید ولی سن فرزندتان را ذکر نکردید همچنین مدارک مورد نیاز اقدام برای ویزای توریستی کانادا را در سایت مطالعه فرمائید و ضمنا اشاره ای نکردید که وضعیت تاهل و همسرتان در حال حاضر چگونه هست؟
شهراد : دعوتنامه
1 0
سلام ، ببخشيد برادر من مقيم كانادا است، اقامت دائم دارد و ميخواهد براي من و همسرم دعوتنامه بفرستد، مدت اين دعوتنامه و در واقع ويزا چند وقته است؟ آيا اين دعوتنامه ٥ ساله است؟ و آيا ما بايد ٦ ماه يكبار از آنجا خارج شويم؟ ممنونم از توجه شما
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام ویزای 5ساله کانادا تنها نوع ویزا هست که به ایرانیان عزیز میدهند. حداکثر مدت اقامت در کانادا 6 ماه هست و پس از آن باید خارج شوید و دوباره وارد شوید.
شهراد : مدت دعوتنامه كانادا
1 0
سلام، ببخشيد امكانش هست لطفا جواب من رو هم بديد، دو روز پيش در مورد طول مدت دعوتنامه كانادا سوال كردم كه برادرم قرار است براي من و همسرم بفرسته، ميشه لطفا طول مدتي كه ما ميتوانيم آنجا باشيم رو بفرماييد. مننونم از شما
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام ویزای 5ساله کانادا تنها نوع ویزا هست که به ایرانیان عزیز میدهند. حداکثر مدت اقامت در کانادا 6 ماه هست و پس از آن باید خارج شوید و دوباره وارد شوید.
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام ویزای 5ساله کانادا تنها نوع ویزا هست که به ایرانیان عزیز میدهند. حداکثر مدت اقامت در کانادا 6 ماه هست و پس از آن باید خارج شوید و دوباره وارد شوید.
سلدا : با سلام و خسته نباشيد
1 0
با تشكر از شما من سوال و جواب هاي بالا رو خوندم فقط يه سوال دارم و اينكه من ٣٣ سالمه و همسرم ٣٥ ساله هست فرزندي نداريم و براي ويزاي توريستي كانادا كه خواهر همسرم در منترال كانادا هستن ميخوان دعوتنامه بفرستن ايا امكان گرفتن ويزا براي هر دومون هست يا نه؟ خواهر همسرم ميگن براي دوتامون باهم ويزا نميدن بايد فايل هاي جدا برامون دعوتنامه بفرستن
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام با یک دعوتنامه و بهمراه هم اقدام کنید.ضمنا بخش مدارک ویزای کانادا مندرج در سایت را مطالعه فرمائید ودر صورت نیاز به اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :