مدارک درخواست ویزا

10 / 10
از 9 کاربر

برای اخذ ویزای شینگن و ویزای کانادا نیاز به تهیه مدارکیست جهت ارائه به سفارت مربوطه که شامل :

ویزای شینگن

1-پاسپورت : مدت انقضا شش ماه اضافه تر از تاریخ سفر

2-شناسنامه صفحه اول و دوم

3-عکس 3.5 *4.5

4-سند تک برگی یا دفترچه ای : ملکی یا شش دانگ زمین، آپارتمان، باغ، ویلا

5- مدارک شغلی: جواز کسب یا شرکتنامه و یا کارمندان (گواهی اشتغال بکار+سابقه بیمه تأمین اجتماعی+حکم کارگزینی+فیش حقوقی)

گردش سه ماهه آخر بانکی با حداقل موجودی 50 میلیون تومان

 6- تکمیل پرسشنامه ضمیمه ( لطفاً پس از دانلود فرم آنرا بصورت دست نویس تکمیل کنید و سپس کلیه صفحات را طی یک فایل PDF ارسال کنید)

 

ویزای کانادا:

موارد مورد نیاز سفارت:

1- ترجمه شناسنامه

2- ترجمه عقد نامه ( در صورت متاهل بودن)

3- عکس به سایز 3.5 در 4.5 سانتیمتر

4- نامه ی کاری + 2 فیش حقوقی + روزنامه رسمی + کاتالوگ شرکت + نامه شرکت فعالیت شرکت. 

5- گردش عملیات بانکی 6 ماه گذشته

6- تصویر کلیه ی ویزاهایی که متقاضی تا کنون دریافت کرده است . در صورتیکه ویزای دریافتی در پاسپورت قبلی متقاضی میباشد, متقاضی میباست صفحه ی اول پاسپورت قبلی را بهمراه ویزاهای الصاق شده در آن پاسپورت را بصورت جداگانه ارسال کند, به گونه ای که از پاسپورت فعلی قابل تشخیص باشد. ( در 2 فایل PDF بصورت جداگانه)

7- ترجمه ی سند ملکی + مدرک کارشناسی ملک. چنانچه ملک به تازگی خریداری شده است ارائه ی مبایعه نامه جایگزین مدرک کارشناسی میشود.

8- ارائه ی هرگونه مدرک مربوط به خرید سهام , اوراق قرضه, حساب سپرده دراز مدت که نشان دهنده ی سرمایه گذاری دراز مدت متقاضی میباشد.

9- افرادی که دارای کارت بازرگانی هستند ارائه ی این مدرک بهمراه برگه های معاملات کالا + برگه های سبز گمرکی یا proforma invoice اعتبار دارد.

10- ارائه ی هرگونه تشویق نامه از سازمانها یا موسسات

11- تکمیل پرسشنامه ضمیمه ( لطفاً پس از دانلود فرم آنرا بصورت دست نویس تکمیل کنید و سپس کلیه صفحات را طی یک فایل PDF ارسال کنید)

ارسال نظر
علی : ویزای توریستی
0 0
سلام برای ویزای توریستی چنانچه ترجمه شناسنامه ازروی کپی ان انجام شود مشکلی ندارد؟؟؟؟ چون خارج از ایران هستم دسترسی به اصل شناسنامه ندارم
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام بله مشکلی نیست.
شهلا : سوال در مورد ویزای کانادا
0 0
سلام خسته نباشید من به غیر از دو بار سفر به ترکیه مسافرت خارج از کشور ندارم و اینکه یه خانم خانه دار و دیپلمه هستم ولی همسرم پزشک هستن و شهروند کانادا و آمریکا هستن و خانواده ایشون کانادا زندگی میکنن و من هم میخوام به عنوان مهمان یه مدت بتونم برم کانادا چطور باید اینکار رو انجام بدم.ممنون میشم راهنماییم کنید که آیا میشه یا نه
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام در صورتیکه دعوتنامه ارسال نمایند و همچنین بهمراه همسرتان اقدام کنید شانس گرفتن ویزای کانادا شما دور از دسترس نیست. در صورت نیاز و طرح سوالات بیشتر با کارشناسان کانادای شرکت مشاوره نمائید.
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :