سوالات متداول

7 / 10
از 13 کاربر

درباره وسزای شینگن

سوالات متداول درباره ی ویزای شینگن

 

1. بهترین زمان جهت اقدام ، برای اخذ ویزای شینگن چه زمانیست ؟

برای اخذ ویزای شینگن الزامیست حداقل 3 ماه قبل از تاریخ سفرتان اقدام فرمایید.

 

#################################################

 

2. آیا سند ملکی جهت ارائه به سفارت فرانسه الزامی می باشد ؟

خیر، ولی همراه داشتن سند ملکی در روند کاری تاثیر گذار است.

 

#################################################

 

3. آیا با در دست داشتن ویزای شینگن می توان به کشور کانادا هم وارد شد ؟

همانطور که از نامش بر می آید ویزای شینگن مجوزیست که با آن می توان وارد کشورهای محدوده شینگن شده و در آن کشورها تردد و اقامت محدود داشت و هیچگونه اعتباری در کشورهای دیگر ندارد.

 

#################################################

 

4. هزینه گرفتن وقت سفارت و اخذ ویزای شینگن چه میزان می باشد ؟

25 یورو جهت رزرو و گرفتن وقت سفارت و 60 یورو جهت اخذ ویزای شینگن (در صورت تایید سفارت) می باشد که مجموعاً 85 یورو می باشد.

 

#################################################

 

5. در صورت عدم صدور ویزا توسط سفارت آیا هزینه های انجام شده (85 یورو) قابل استرداد می باشد ؟

خیر

 

#################################################

6. اعتبار ویزای شینگن صادر شده چند روزه می باشد ؟

اعتبار ویزا 1 ماه می باشد و مدت زمان اقامت که در این بازه ی 1 ماهه باید گنجانده شود بین 7 تا 15 روزمی باشد.

 

 

 درباره وسزای کانادا

سوالات متداول درباره ی ویزای کانادا

 

1. ویزای کانادا چه مدت اعتبار دارد؟

ویزای کانادا 5 ساله مولتیپل (چند بار ورود) می باشد.

 

#################################################

 

2. با ویزای مولتی کانادا چه مدت می توان در کانادا اقامت داشت؟

در هر بار ورود به کانادا می توان به مدت 6 ماه اقامت داشت و هر بار که مدت اقامت شش ماهه به پایان برسد تنها با یک خروج یک روزه از خاک کانادا می توانید 6 ماه دیگر در خاک کانادا بمانید.

 

#################################################

 

3. آیا ویزای کانادا نیاز به مصاحبه دارد؟

خیر، تنها نیاز به انگشت نگاری دارد.

 

#################################################

 

4. برای انگشت نگاری به کجا باید مراجعه کرد؟

به دفاتر VFS در هر یک از کشورهای اطراف ایران مانند ترکیه، امارات، آذربایجان و ... می توان مراجعه نمود.

 

 

 درباره وسزای دبی

سوالات متداول درباره ی ویزای کشور امارات (ویزای دبی)

1. با ویزای امارات برای چند روز می توان اقامت داشت؟

شما می توانید با اخذ ویزای امارات برای مدت زمان 14 روز در دبی اقامت داشته باشید.

 

#################################################

 

2. آیا میتوان ویزای 14 روزه دبی را تمدید کرد؟

بله، این ویزا را می توان یکماهه تمدید کرد.

 

#################################################

 

3.با ویزای سه ماهه مولتی می توان چند بار به امارت رفت و آمد داشت؟

با داشتن ویزای سه ماهه مولتی می توان به صورت نامحدود در مدت 90 روز در امارات تردد داشت.

 

 

ارسال نظر
شهاب : ویزای اقامت کانادا
1 0
سلام میخواستم سئوال کنم ٱیا با گرفتن ویزای توریستی کانادا امکان داره که بتونم پس از رفتن به کانادا این ویزا رو به اقامت تبدیل کنم ؟
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام تحت شرایط خاصی این امکان وجود دارد.
فرشاد : شرایط ویزای شینگن
1 0
سلام ممکنه در مورد ویزای مدت دار شینگن توضیح بدید که به چه صورت قابل دریافت هست؟ در صورت خرید ملک در اروپا امکان گرفتن اقامت دائم وجود داره؟
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام معمولا پس از دوبار گرفتن ویزای متوالی امکان درخواست ویزای مدت دار(مولتیپل) میسر میباشد.خرید ملک در اروپا منجر به اقامت نمیگردد
کیوان : ویزای دبی
1 0
من میتونم با گرفتن ویزای سه ماهه دبی در ٱنجا مشغول بکار بشم ؟ مدارک لازم برای درخواست ویزای سه ماهه رو اعلام میکنید؟ چه مدت طول میکشه که ویزای سه ماهه دبی ٱماده بشه؟ ممنون میشم پاسخ بدید
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام امکان کار با ویزای توریستی دبی نمیباشد و در صورت مشاهده توسط ماموران وزارت عمل(وزارت کار)جریمه و دیپورت بهمراه دارد.مدارک خاصی نیاز ندارد فقط کپی پاسپورت کافیست و پروسه زمانی این ویزا تفاوتی با ویزای عادی ندارد که معمولا یکهفته کاری میباشد.
مریم : ;کانادا
1 0
سلام، مدارک ویزای کانادا را بصورت دستی نیز می شود ارائه کرد؟
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام بله امکانش وجود داره ولی حتما باید هزینه واریزی جهت انگشت نگاری را شخصی که اقامت کشور محل انگشت نگاری را دارد انجام دهد
حسینی : کانادا
1 0
چه مدتی بعد از ریجکتی کانادا دوباره می شود اقدام کرد؟
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام پس از رفع علت ریجکتی میتوان مجدد اقدام کرد.
محمد فراز : بدون مصاحبه
0 0
با عرض سلام اينكه سفارت فرانسه جهت ويزاى شينگن مصاحبه نياز ندارد صحيح است؟طبق خبرى كه نوشتيد بدون مصاحبه و در جاي ديگرى انجام ميشود ميشه لطف كنيد و شرايط رو بفرماييد؟
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام توضیحات کاملی در سایت موجود هست ولی اجمالا جهت دریافت ویزای شینگن از سفارت فرانسه نیاز به مصاحبه نیست و تنها تحویل مدارک و انگشت نگاری در ساختمان پالادیوم و شرکت VFS انجام میگردد.
سعيد عليپور : مدت زمان ويزاى كانادا
0 0
سلام در صورتيكه ويزاى كانادا رو دريافت كنيم بعد از اتمام اعتبار ويزا ميتونيم دوباره ويزا بگيريم يا ممكنه ويزا بگيريم؟
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام بله میتوانید در صورتیکه در مدت زمانی که ویزای کانادا داشتید مرتکب تخلف و یا جرمی نشده باشید
سعيد عليپور : تشكر
0 0
سلام مجدد خواستم تشكر كنم از سايت خوبتون اطلاعات مفيدى قرار داديد و اينكه انقدر سريع پاسخگوى سوالات هستيد كمتر سايتى جوابها رو در اسرع وقت ميده.ممنون و موفق باشيد
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام جناب علیپور عزیز از حسن نظر شما سپاسگزاریم . مجموعه ویزا یونایتد نهایت تلاش را جهت بهترین خدمات ویزا مینماید تا مسافران عزیز رضایتمندی بالائی داشته باشند.
محمد : مشاوره رايگان
0 0
سلام من با شماره تلفني كه در سايت هست تماس گرفتم و در مورد ويزاي شينگن و ويزاي كانادا سوالاتي داشتم . بمن گفتند مشاوره حضوري رايگان بگيريد.جسارتا واقعا مشاوره رايگان هست يا اينكه .....؟
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام بله جناب محمد جهت مشاوره کانادا و شینگن هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیگردد.فقط لطفا قبلا هماهنگ کنید. با تشکر و امتنان
امين خليلي : ويزاي توريستي كانادا
0 0
سلام سوال بنده اينكه من الان با ويزاي مالتي تحصيلي j آمريكا هستم و براي ديدار اقوام ميخوام به كانادا سفر كنم ، ولي متوجه شدم اگر بخوام ويزاي كانادا بگيرم بايد برم به آنكارا ؟!لطفاً در صورت امكان نظر خودتون را بگيد.
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام شما میتوانید در هر کشوری که سفارت کانادا مستقر هست برای انگشت نگاری تشریف ببرید و محدودیتی وجود ندارد.
رضا : مشادور
0 0
برای دریافت ویزای فرانسه حتما باید گردش مالی داشته باشیم وسند ملک به بنام شخص متقاضی باشه و فیش حقوقی هم باید بنام متقاضی باشه؟؟
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام ویزای شینگن فرانسه گردش مالی نیاز داره و فیش حقوقی هم باید بنام شخص متقاضی باشه و سند ملکی برای گرفتن ویزای شینگن فرانسه ضرورت ندارد. شما میتوانید اکثر جوابهای سوالاتتان را با مراجعه به سایت پیدا کنید.
رضا علیان : سوال
0 0
سلام ایا با ویزای شینگن فرانسه متوان وارد ایتالیا شد وبعد از چند روز اقامت وارد فرانسه شده وبعد از چندروز اقامت از فرانسه خارج شویم
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام طبق اعلام کشورهای حوزه شینگن در بدو ورود از کشوری که ویزای شینگن دریافت کردید باید وارد شوید ولی خروج شما از محدوده شینگن میتواند از کشور دیگر باشد.
نیکزاد عباسی نژ ... : جواب سفارت فرانسه بعد از انگشت نگاری برا ...
0 0
من دوتا ویزای شینگن داشتم دوازدهم نوامبر برای انگشت نگاری به سفارت فرانسه رفتم درخواست ویزای توریستی دادم ولی هنوز تاکنون جوابی ندادن این به چه معنی است امکانش هست ریجکت شده باشم یا خیر مدارکم کامل بود متاهل هستم وتمکن مالی وبیمه واسناد کاری وگردش حساب وسند ملکی هم ارائه دادم لطفا راهنمایی کنید ممنون
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام سلام . شما دو راه دارید یا با ما تماس بگیرید و رسید را با هماهنگی کارشناس از طریق تلگرام ارسال کنید تا بشما اعلام کنیم که جواب شما آماده هست یا خیر. راه دوم اینکه با vfs تماس بگیرید و استعلام کنید. سربلند باشید
مهدي سامي : ويزاي توريستي كانادا
0 0
سلام. من و همسرم ميخواهيم براي ويزاي ٥ ساله كانادا با دعوت نامه خواهر خانومم اقدام كنيم، ٨ ماه پيش از ايتاليا ريجكت شديم اما ٢ ماه پيش از سوئيس شينگن گرفتيم. آيا تاثير منفي داره ريجكت ايتاليا؟ آيا با توجه به نخوردن مهر در پاسپورت بايد در فرم درخواست ويزاي توريستي كانادا ذكر شود؟
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام ریجکتی ایتالیا تاثیری نداره و می تونید ذکر نکنید.
پویان : ویزا مکزیک
0 0
آیا با داشتن ویزا شنگن مولتی ۲ ساله نیاز به گرفتن ویزا برای مکزیک هست؟
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام از ویزای مکزیک اطلاعی نداریم.
سارا : ویزا مولتی کانادا
0 0
سلام و وقت بخیر، من 8 ماه پیش از سفارت فرانسه ریجکت شدم (تنها و بدون همسرم درخواست داده بودم) ، الان میخوام با همسرم درخواست ویزای مولتی کانادا بدیم آیا این ریجکتی من تاثیری داره روی ویزای کانادا، و اینکه آیا باید اعلام کنم که ریجکت شده بودم؟ و البته یه سوال دیگه اینگه با ویزا مولتی اجازه کار داده میشه؟
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام در فرم سفارت کانادا سئوالی در مورد اینکه از شینگن ریجکت شدید یا خیر وجود ندارد . با ویزای مولتی کانادا بصورت رسمی نمیتوانید مشغول بکار شوید.
لطیف جمالی : سلام وقت بخیر من افغانی هستم میخواستم بر ...
0 0
سوالات و نظرات شما
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام وقت بخیر متاسفانه آژانس های ایران برای افغانی نمی تونن ویزا بگیرند.
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :