چگونه ویزای شینگن بگیریم

براي گرفتن ويزاي شينگن متقاضي ملزم به داشتن پاسپورت يا همان گذرنامه می باشد.
براي اخذ ويزاي شينگن شما ميتوانيد از طريق دعوتنامه و يا از طريق توريستي اقدام فرماييد؛ دعوتنامه شما ميبايست ديدار خانوادگي يا كاري و يا تحصيلي باشد.

چگونه ویزای شینگن بگیریم

  • دعوتنامه خانوادگي: براي مثال اگر از اعضاي خانواده يا دوستان شما در يك كشور اروپايي سكونت دارند ميتوانند براي شما دعوتنامه ارسال كنند تا شما بتوانيدبه ديدار دوست يا اقوامتان برويد.

 

  • دعوتنامه كاري: درصورتي كه شركت شما بين المللي است ميتوانيد از شركت فعال در ان حوزه دعوتنامه كاري گرفته ويا اگر شما قصد داريد در حوزه كاري شركت فعالِ كشور مبدا توسعه داده و در كشور اروپايي توسعه كار دهيد وميتوانيد مدارك كاري خود را ارائه كرده و نوع ويزاي تجاري را اخذ كنيد.

 

  • دعوتنامه تحصيلي: چنانچه سفر شماتحصيلي است ميتوانيد از موسسه و يا دانشگاه مربوطه دعوتنامه تحصيلي بگيريد و قيد شود ك هدف از سفر شما ادامه تحصيل ميباشد و ويزاي تحصيلي رااخذ كنيد.


در صورتي كه شما دعوتنامه نداريد ميتوانيد از طریق توريستي را اقدام کنید،
البته براي قبول چنين درخواستي لازم است كه شما قبلاسفرهاي خارجي متعددی داشته باشيد كه نشان گر این است كه در زمينه سفرهاي توريستي فعال هستيد.
و با توجه به مدارك مورد نياز براي سفارت كه در بخش مدارک ويزای شینگن به توضيح آن پرداخته ايم ويزاي توريستي شينگن را اخذ كنيد.

ارسال نظر
حسن نورزاده : سلام من به کشورهای متعدد سفر کردم ویزای ...
0 0
ویزای شنگن میخوام توریستی
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام برای درخواست ویزای شینگن لطفا تماس بگیرید تا کارشناسان ویزایونایتد تماس بگیرید تا ویزای شما را اقدام کنند. موفق باشید
محمود بلورچی - ... : اخذ ویزای شینگن نوع C مولتیپل.
0 0
من و همسرم دارای ویزای ده ساله انگلستان هستیم و فرزندان ما مقیم انگلستان میباشند, ما برای دیدار پسر عمو ی مان دکتر ژان پییر بلورچی متخصص جراحی چشم و ساکن فرانسه از نامبرده دعوتنامه گرفتیم که چند روز با ایشا باسیم و سپس برای گردش به اسپانیا و احتمالا چند کشور اروپایی دیگر برویم. حال سوالم اینست که به چه صورتی اقدام نماییم تو ضیح آنکه در حال حاظر بلیط پرواز ما به لندن 20 ماه می است. لطفا راهنمایی بفرمایید .متشکرم دکتر محمود بورچی استاد بازنشسته دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران. موبایل:09121052840
مدیریت : پاسخ
0 1
سلام جناب دکتر چون دعوتنامه شما مربوط به فرانسه هست از سفارت فرانسه باید اقدام کنید و با توجه به داشتن ویزای انگلیس براحتی و البته در صورتیکه مدارک را بدرستی تهیه نمائید موفق به دریافت ویزای مولتی فرانسه میگردید. در صورتیکه سوالات دیگری دارید شرکت ویزا یونایتد پاسخگوی عزیزان خواهد بود. ضمنا شماره تماس شما بعلت رعایت حریم شخصی نمایش داده نمیشود
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :