ویزای ژاپن

ویزای ژاپن

برای سفر گردشگری به کشور سحرآمیز ژاپن که به طور کامل با مرزهای آبی محصور شده است ، الزاما باید ویزای ژاپن دریافت نمایید.

ژاپن در واقع ترکیبی منحصربه فرد از قشر مدرن و سنتی است که دارای معابد و ساختمان های قدیمی با دستاوردهای موجود مدرن در معماری و فن آوری است ، با اخذ ویزای ژاپن قادر خواهید بود که از نزدیک با غنای تاریخی ، هنری و فرهنگی ژاپن بیشتر آشنا شده و به علاوه از طبیعت خیره کننده آن از ارتفاعات سفیدپوش تا جنگل ها و سواحل زیبایش لذت ببرید .

ژاپن مجموعه ای با بیش از سه هزار جزیره در شرق چین در دل اقیانوس آرام واقع شده است ، ژاپن در بین مردمش به " نیهون کوکو " ملقب می باشد که در زبان ژاپنی " خاستگاه خورشید " معنی می دهد .

ویزای ژاپن

ژاپن شرقی ترین کشور جهان بدون در نظر گرفتن خاک قطب محسوب می شود  ، منطقه کوهستانی ژاپن شامل کوههای قابل ملاحظه ای است که اکثرا آتشفشانی ، از جمله بلندترین آن " فوجی یاما " است که با بلندای حدود 3700 متر یک آتشفشان خاموش در ژاپن به شمار می رود . در عین حال ژاپن کشوری زلزله خیز است و روزانه با 1500 لرزش همراه است از این رو ژاپنی ها دارای دانش زیادی در حوزه زلزله هستند و توانسته اند با احداث ساختمان های ضد زلزله با این بحران غلبه کنند .

ژاپن با کشورهای چین ، کره جنوبی ، کره شمالی و روسیه از طریق اقیانوس آرام در همسایگی است ، کشور ژاپن با وجود اینکه متشکل از جزایر زیادی است ، اما بزرگترین جزایر آن شامل " هونشو " ، " هوکائیرو " ، " شیکوکو " می باشد که در مجموع 97درصد از خشکی های آن را تشکیل می دهد و بیش از سه چهارم جمعیت ژاپن در شهرهای ساحلی چهار جزیره کوهستانی و جنگلی زندگی می کنند .

ژاپنی ها دارای سلسله مراتب اداری و اجتماعی قوی هستند با جامعه ای سنتی می باشند به گونه ای که ژاپنی ها معتقدند فقط برای یک کارفرما در طول زندگی خود کار کنند .

در کشور ژاپن آداب و رسوم و سنت ها بسیار مهم هستند و به آسانی تغییر نمی کنند ولی در عین حال از لحاظ تکنولوژی و ارتباطات بسیار پیشرفته و مدرن است .

ژاپن پس از عبور از جنگ های جهانی و حوادث  بمب های اتمی با یک برنامه پیگیر توسعه صنعتی به رشد اقتصادی چشمگیری دست یافت و به یکی از بزرگترین اقتصادهای دنیا بدل شد .

حال برای یک سفر توریستی به ژاپن اخذ ویزای ژاپن ضامن ورود به این کشور است .

ویزای ژاپن بصورت لیبل صادر می شود ، 15 روزه یکبار ورود است و دارای اعتبار 3 ماهه می باشد و برای دریافت آن هفت روز کاری زمان نیاز داریم .

برای اخذ ویزای ژاپن مدارک مورد نیاز به شرح زیر می باشند :

1. اصل گذرنامه امضا شده با اعتبار حداقل 7 ماه .

2. فتوکپی رنگی از تمامی صفحات گذرنامه .

3. چهارقطعه عکس ( 5/4 * 5/4 ) رنگی ، جدید ، زمینه سفید .

4. اصل شناسنامه به همراه ترجمه همه صفحات .

.5 مدارک مالی مورد نیاز شامل ریز پرینت 3 ماه آخر همراه با نام و نام خانوادگی کامل مسافر و تاییدیه بانک مربوطه به زبان لاتین ممهور به مهر بانک برای حساب های کوتاه مدت یا جاری ، اما برای حساب های بلند مدت کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک مربوطه به زبان انگلیسی .

حداقل مانده حساب برای هر نفر 50 میلیون می باشد .

.6 ارائه چک رمزدار یا ضمانت نامه بانکی به مبلغ 75 میلیون تومان برای هر نفر در وجه آژانس هواپیمایی به عنوان ضمانت نامه بازگشت الزامی است .

7. مدارک شغلی  و سوابق بیمه

8. رزرو قطعی بلیط پرواز و واچر هتل

شایان ذکر است برای اخذ ویزای شینگن،انگلیس و کانادا  پیشنهاد ما، ابتدا گرفتن ویزای ژاپن که یکی از معتبرترین ویزاهای آسیا و جهان است میباشد و پس از آن با اطمینان بیشتری میتوانید اقدام به گرفتن ویزای شینگن،انگلیس و کانادا نمائید.

9 / 10
از 896 کاربر
ارسال نظر
مجید : ویزای ژاپن
44 0
باسلام ادب لطفا مبلغ مانده حساب گردش مالی برای ویزای ژاپن را بفرمایید ضمنا ریجکت ژاپن تاثیری درگرفتن ویزای شینگن دارد؟
مدیریت : پاسخ
43 0
سلام گردش مالی حداقل در حال حاضر 40میلیون برای ویزای ژاپن میباشد.
زیبا : مدت صدور ویزای ژاپن
42 0
با سلام و خسته نباشید . می خواستم بدونم مدت زمان صدور ویزای توریستی ژاپن چند روز هست ؟
مدیریت : پاسخ
42 0
سلام مدت زمان دریافت ویزای ژاپن یکهفته تا ۱۰ روز کاری طول میکشد.
نیما : ویزای کارژاپن برای ایرانیان
42 0
آیا ویزای کار ژاپن به ایرانیان داده می شود ؟
مدیریت : پاسخ
43 0
سلام با توجه به رایزنیهای انجام شده و تصویب ٱن در ژاپن شرکت ما اقدام به اخذ ویزای کار ژاپن خواهد نمود.
نازنین مصری : ویزا
42 0
من شنیدم که اعتبار ویزای ژاپن به اندازه ی شینگن هست و برای کانادا می تونیم با داشتن ویزای ژاپن اقدام کنیم آیا این قضیه صحت داره ؟
مدیریت : پاسخ
42 0
سلام ویزای ژاپن از اعتبار بالائی برخوردار است و میتوان بجای ویزای شینگن ، ویزای ژاپن گرفت و با این ویزا اقدام برای ویزای توریستی کانادا نمود.
مهران فرد : اعتبار ویزا
42 0
برای کانادا می تونیم از طریق ویزای ژاپن اقدام کنیم ؟
مدیریت : پاسخ
43 0
سلام برای اخذ ویزای کانادا میتوانید در ابتدا ویزای ژاپن بگیرید و پس از ٱن ویزای شینگن بگیرید یا با همان ویزای ژاپن که یکی از ویزاهای معتبر است اقدام به درخواست ویزای توریستی کانادا کنید.
فرمان دلیری : سن
37 0
باسلام آیا افراد مجرد می توانند ویزای ژاپن اقدام کنند و آیا محدودیت سنی وجود داره ؟
مدیریت : پاسخ
36 0
سلام بله افراد مجرد هم میتوانند برای ویزای ژاپن اقدام کنند و شرایط سنی خاصی ندارد.
دریادل : سند ملکی
36 0
باسلام من سند ملکی ندارم به نظرشما می توننم اقدام کنم یا مثل ویزای شینگن باید حتما سند ملکی وجود داشته باشه ؟
مدیریت : پاسخ
36 0
سلام در حال حاضر برای ویزای فرانسه داشتن سند ملکی الزامی نیست ولی اکثر کشورهای حوزه شینگن داشتن سند ملکی الزامیست
کامران : ترجمه مدارک
36 0
سلام مدارک باید به چه زبونی ترجمه بشن ؟
مدیریت : پاسخ
37 0
سلام مدارک جهت درخواست ویزای ژاپن باید یزبان انگلیسی ترجمه شود.
Alieshghi : ويزاي ژاپن
38 0
من پنج ويزاي ژاپن دارم براي اخذ ويزاي كانادا ارزشي نداره
مدیریت : پاسخ
37 0
سلام ویزای ژاپن یکی از معتبرترین ویزاهای دنیاست و مخصوصا در آسیا بالاترین ویزاست . میتوانید با همین تراول هیستوری برای ویزای کانادا اقدام کنید.
کاوه : سلام خسته نباشید من در سال ۸۶ به صورت غی ...
36 0
سلام خسته نباشید من در سال ۸۶ به صورت غیر قانونی به ژاپن سفر کردم و ۸ ماه بعد به صورت اور ۳ که ویزا نداره بازداشت شدم و به ایران دیپرت شدم و به گفته مامور امرگیشن تا ۱۰ سال حق ورود به ژاپن ندارم الان ۱۱ سال گذشته و من میخام اقدام کنم برای ویزا ژاپن ایا به من که در گذشته اونجا اثر انگشت دارم ویزا میدن یا نه ممنون
مدیریت : پاسخ
37 0
سلام باحتمال زیاد با درخواست ویزای ژاپن مجدد شما موافقت نمیکنند ولی میتوانید شانس خود را امتحان کنید و درخواست بدهید.
میلانی : ویزا
28 0
سلام من شنیدم خیلی سخت ویزا می دن به نظرتون چند درصد امکان داره ویزامون در بیاد ؟
مدیریت : پاسخ
29 0
سلام در صورتیکه مدارک لازمه را دقیقا تنظیم نمائید شانس گرفتن ویزا را از سفارت ژاپن دارید. شرکت ویزا یونایتد این خدمت را انجام میدهد .
milad : س
31 0
سلام میشه بریم اونجا و دیگه بر نگردیم ؟
مدیریت : پاسخ
30 0
سلام ویزای ژاپن توریستی در حال حاضر انجام میدهیم و ضمانت نامه بازگشت دریافت میشود. البته بزودی ویزای کار ژاپن باز میشود .
امیرعلی : پاسپورت
28 0
سلام من پاسپورتمو گم کردم ولی توی پاسم ویزای روسیه داشتم می گن اگه ویزای معتبر داشته باشی بهتره الان چی کار کنم ؟
مدیریت : پاسخ
28 0
سلام در صورتیکه کپی ویزا و صفحه اول پاسپورت را داشته باشید میتوانید به سفارت ژاپن ارائه دهید.
samadi : ویزای ژاپن
28 0
salam . man madareke shoghli nadaram aya mitoonid baraye man eghdam konid ?
مدیریت : پاسخ
28 0
سلام متاسفانه بدون مدارک شغلی برای ویزای ژاپن نمیتوان اقدام کرد و اگر اقدام شود ریجکت میشوید.
مومنی : مدت ویزای توریستی ژاپن
28 0
با سلام و خسته نباشید من پسرم ژاپن در حال تحصیل هست می تونین بیشتر از 15 روز برام ویزا بگیرین ؟
مدیریت : پاسخ
29 0
سلام ویزای توریستی ژاپن حداکثر ۱۵ روزه است.
محسنی فرد : ویزای کار ژاپن
28 0
با سلام ویزای کار ژاپن قیمت چند هست ؟
مدیریت : پاسخ
28 0
سلام در حال حاضر امکان گرفتن ویزای کاری ژاپن نیست ولی طرح جذب نیروی کار در مجلس ژاپن در حال بررسی است.
کریمی : مدارک ویزا ژاپن
25 0
;كريمي باسلام ویزای توریستی از خود ژاپن قابل تمدید می باشد؟لطفا قیمت و مدارک لازم توضیح دهید.متشکرم
مدیریت : پاسخ
25 0
سلام ویزای توریستی ژاپن غیرقابل تمدید میباشد. نوع ویزا را باید در زمان درخواست مشخص نمائید و همان نوع ویزا صادر خواهد گردید.استعلام قیمت را لطفا از کارشناسان ویزا یونایتد تلفنی دریافت نمائید و مدارک لازم جهت ویزای توریستی ژاپن ، گذرنامه+شناسنامه+مدارک شغلی +مدارک مالی +عکس+رزرو هتل و بلیط نیاز هست.جهت توضیحات کامل و بیشتر میتوانید به قسمت ویزای ژاپن در همین سایت مراجعه فرمائید.
حسن زاده : تبدیل ویزای توریستی ژاپن به ویزای کار ژا ...
25 0
با سلام . آیا امکان داره که من ویزای توریستی ژاپن رو بگیرم و بعد داخل ژاپن ویزای توریستیمو به ویزای کارژاپن تغییر بدم ؟
مدیریت : پاسخ
25 0
سلام ویزای توریستی ژاپن فقط جهت سفر و گردشگریست و امکان تغییر آن به ویزای کاری در حال حاضر میسر نمیباشد.
ایران خواه : ویزای کارژاپن
25 0
سلام و خسته نباشیدد . می خواستم بپرسم آیا امکان داره که شما کارگزاری برای کار کردن در ژاپن به ما معرفی کنید ؟
مدیریت : پاسخ
25 0
سلام در حال حاضر قانون جذب نیرو برای کار در ژاپن تصویب نشده و بزودی مشخص میگردد.
بی نام : پناهندگی ژاپن
24 0
آیا امکان پناهندگی در ژاپن وجود داره ؟ یعنی می شه با ویزای توریستی بریم ژاپن و بعد درخواست پناهندگی ژاپن رو بدیم ؟
مدیریت : پاسخ
25 0
سلام ما در زمینه ویزای توریستی فعالیت داریم و ضمانت بازگشت دریافت میکنیم . پناهندگی در حیطه کاری ما نیست.
مهدوی : ویزای شینگن برای ویزای ژاپن
18 0
سلام . آیا داشتن ویزای شینگن برای گرفتن ویزای ژاپن الزامی است ؟
مدیریت : پاسخ
19 0
سلام شرکت ویزا یونایتد حتی در صورتیکه هیچ سفر قبلی به خارج از کشور و از جمله شینگن نداشته باشید توانائی گرفتن ویزای ژاپن را دارد.
ایمان : حساب ارزی برای ویزا
19 1
سلام من حسابم حساب ارزی هست . اگر بخواهم برای سفارت ژاپن اقدام کنم پرینت حساب ارزی رو قبول می کنند ؟
مدیریت : پاسخ
19 0
سلام بله برای ویزای ژاپن ارائه حساب ارزی هم قابل قبول است.
سید : ریجکتی
14 0
من 5 سال پیش رفتم ژاپن 1 هفته ای برگشتم ولی 2 بار است بدون دلیل من را ریجکت میکنند... من درخواست ویزا بکنم یا خیررررررررررر
مدیریت : پاسخ
14 0
سلام لطفا با کارشناس ویزا یونایتد تماس بگیرید و شرایط خود را بیشتر توضیح دهید.
مدنی : ویزای ژاپن
13 0
سلام . من هیچ سفری به جز یک ترکیه نداشتم به نظرتون می تونم برای ویزای ژاپن اقدام کنم ؟
مدیریت : پاسخ
13 0
سلام ویزا یونایتد با داشتن اعتبار لازم میتواند حتی اگر سفر خارجی نداشته باشد با شرایطی ، ویزای ژاپن را اخذ نماید .
حیدری : ویزای ژاپن
13 0
هزینه ی ویزای ژاپن چقدر هست ؟
مدیریت : پاسخ
15 0
سلام هزینه ویزای ژاپن را میتوانید از کارشناسان ویزا یونایتد دریافت کنید.
مرجان : ویزای کار ژاپن
14 0
از کجا متوجه بشیم که ویزای کارژاپن کی باز می شه ؟
مدیریت : پاسخ
15 0
سلام و روز بخیر اگر اخبار سایت ما را پیگیری کنید قطعا ویزای کار ژاپن را بمحض تصویب شدن بر روی سایت نمایش خواهیم داد.
سیما2 : مدت اعتبار ویزای ژاپن
15 0
سلام . مدت اعتبار ویزای ژاپن چقدر هست /
مدیریت : پاسخ
16 0
سلام مدت اعتبار ویزای ژاپن 3 ماه میباشد و مدت زمان اقامت نیز 15 روز میباشد.
حميدرضا : ويزاي ژاپن
10 0
سلام خسته نباشيد درصورت ويزا نشدن از سفارت ژاپن داخل پاسپورت مهر ريجكتي زده ميشود؟؟ سوال دوم اينكه من مداركم قويه ميخوام خودم شخصا از سفارت اقدام كنم آيا كار درستيه و اينكه چقدر احتمال ويزا شدن دارم؟؟
مدیریت : پاسخ
10 0
سلام بله در صورت ریجکتی در پاسپورت درج میشود.بطور معمول چون تجربه اینکار را ندارید توصیه نمیکنیم چون سفارت ژاپن سختگیرانه ویزا میدهد.توضیحات کاملی در مورد شغل و پرینت مالی ارائه نکردید تا درصدی مشخص کنیم. در صورت تمایل با کارشناسان ما تماس بگیرید.
دربندی : مراحل گرفتن ویزای ژاپن
12 0
باسلام و عرض ادب . خسته نباشید . اگر من الان بخوام برای ویزای ژاپن مراجعه کنم مراحلش به چه صورت هست ؟
مدیریت : پاسخ
12 0
سلام مدارکی را که در سایت نوشته شده تهیه فرمائید و باقی کار بعهده ما میباشد.میتوانید قبل از تهیه مدارک با کارشناسان ما تماس بگیرید.
مردانی : ویزای یکطرفه ویزای ژاپن
13 0
سلام . شما ویزای یکطرقه ژاپن هم کار می کنید ؟
مدیریت : پاسخ
15 0
سلام دوست عزیز ما فقط ویزای توریستی ژاپن را انجام میدهیم و مسافر نیز بازگشت دارد.
حسنی پور : اقامت ژاپن
10 0
سلام . من حدود 10 سال پیش ژاپن بودم ولی وقتی بصورت کاملا قانونی برگشتم به من گفتند که تا سال دیگه نمی تونم وارد ژاپن بشم . الان که 10 سال گذشته می تونم مجددا درخواست بدم ؟
مدیریت : پاسخ
9 0
سلام این مورد را حتما با کارشناسان ما تلفنی مطرح فرمائید.
بابایی : هزینه ویزای ژاپن
7 0
سلام . اطلاعاتی راجع به ویزای کار ژاپن می خواستم . لطف می کنین راجع به هزینه ی ویزای ژاپن هم بگین . با سپاس
مدیریت : پاسخ
8 0
سلام ویزای کار ژاپن هنوز مشخص نشده در صورتیکه اعلام نمایند سریعا در سایت درج خواهیم کرد و قیمت ویزای توریستی ژاپن را هم میتوانید از کارشناسان ما تلفنی سوال کنید.
عبدالحسنی : ویزای کار ژاپن
7 0
با سلام . پسر من ساکن ژاپن هست . ایشون برای من دعوتنامه می فرستن. ولی من تا به حال سفری به خارج از کشور نداشتم می تونین برای من ویزا بگیرین ؟
مدیریت : پاسخ
9 0
سلام بله میتوانیم ویزای ژاپن را با همین شرایط انجام دهیم. مدارک شغلی و مالی خود را نیز لطفا با تماس تلفنی توضیح دهید.
بیابانی : سند ملکی برای ویزای ژاپن
3 0
با سلام . خسته نباشید . اگر برای گرفتن ویزای توریستی ژاپن سند ملکی سه دانگ به نام من باشه می تونم ارائه بدم ؟
مدیریت : پاسخ
3 0
سلام جهت اخذ ویزای ژاپن نیازی به ارائه سند ملکی نیست.
مدیریت : پاسخ
3 0
سلام جهت اخذ ویزای ژاپن نیازی به ارائه سند ملکی نیست.
سهیلی وند : جواز کسب برای ویزای ژاپن
3 0
سلام و درود . من مغازه دار هستم اما جواز کسب به نام پدرم هست . آیا می تونین با این شرایط برای ویزای توریستی ژاپن برای من اقدام کنین /
مدیریت : پاسخ
3 0
سلام بله میتوانیم ویزای ژاپن بگیریم ولی لطفا با کارشناسان ما تماس بگیرید.
محسنی : مدارک ویزای ژاپن
3 0
با سلام . من می خوام با همسرم برای ویزای توریستی ژاپن اقدام کنم . خانمم مدارک شغلی ندارن و پرینت حساب هم ندارن . ایشون خانه دار هستن . می تونیم با هم اقدام کنیم یا نیاز هست که مدارک شغلی برای سفارت ژاپن برای هر نفر جداگانه ارائه بشه . ممنون می شم راهنماییم کنین .
مدیریت : پاسخ
3 0
سلام اگر مدارک شخص اصلی کامل باشد نیازی نیست که نفرات زیر مجموعه از جمله همسر و فرزندان مدارک مالی و شغلی داشته باشند.
همسفر : ویزای ژاپن
0 0
باسلام . شرایط گرفتن ویزای توریستی ژاپن به چه صورت هست /
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام مدارک شغلی و مالی با ترجمه رسمی و تایید دادگستری و وزارت امور خارجه جهت اخذ ویزای ژاپن کافیست و گرفتن ویزا را بعهده ویزایونایتد بگذارید.
میلانی : ویزای کاری ژاپن
0 0
سلام . مدارک ویزای کار ژاپن رو میگین ؟
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام شرایط دقیق ویزای کار ژاپن هنوز اعلام نشده ولی میتوانید در قسمت ویزای کار ژاپن در سایت ویزا یونایتد ثبت نام کنید تا آخرین اخبار برای شما ایمیل گردد یا تلفنی اطلاع رسانی شود.
دماوندزاده : پاسپورت برای ویزای توریستی ژاپن
0 0
باسلام . من فقط در گذرنامم یک برگ خالی دارم آیا می توانم برای دریافت ویزای ژاپن به صورت توریستی اقدام کنم ؟
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام بهتر است پاسپورت خود را تعویض کنید چون معمولا چند صفحه خالی برای ویزای توریستی از شرایط تمام سفارتهاست.
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :