قیمت ویزای کانادا

قیمت ویزای کانادا

تجربه نشان داده است که دعوتنامه، جهت درخواست ویزای کانادا تاثیر بسزایی در بالا بردن شانس گرفتن ویزا دارد.
توصیه و تاکید ما به کسانی که خواستار اخذ ویزای کانادا می باشند اینست که حتما با دعوتنامه اقدام نمایند.

قیمت ویزای کانادا



ویزای کانادا عادی (بدون دعوتنامه)

 

  • بزرگسالان هر نفر 250 دلار به اضافه 400.000 تومان
  • افراد زیر 14 سال هر نفر 170 دلار به اضافه 300.000 تومان

 

 

 

ویزای کانادا تضمینی (با دعوتنامه)

 

  • یک نفر 2000 دلار
  • دو نفر 3000 دلار
  • سه نفر 3900 دلار
  • چهار نفر 4800 دلار


***هزینه واریزی سفارت جهت وقت و انگشت نگاری به عهده شرکت می باشد***

خبر مهم

در صورتیکه جهت درخواست ویزای کانادا اقدام نمودید و بنابر دلایلی رد(ریجکت) شدید میتوانید مجدد پس از برطرف نمودن دلایل رد ویزا مجددا اقدام فرمائید.


نکته مهم

در صورت امکان قبل از اقدام درخواست ویزای کانادا،پاسپورت خود را تمدید و پاسپورت با اعتبار 5 ساله از اداره گذرنامه دریافت نمائید در غیر اینصورت پس از جواب مثبت از سفارت کانادا پاسپورت خود را تعویض و پاسپورت قدیمی و جدید را جهت پیکاپ پاسپورت و الصاق لیبل ویزای کانادا ارسال نمائید.

 

ارسال نظر
ضرابيان : در مورد ويزاي پنج ساله
3 1
سلام آيا يك خانواده چهار نفره ميتوانند شانس ويزاي پنج ساله را داشته باشند .دختر وپسر من دانشجو كار شناسي ارشد هستند ويزا ي شنگن ودعوت نامه هم دارند
مدیریت : پاسخ
3 0
سلام لطفا تماس بگیرید چون نیاز به اطلاعات بیشتری هست .ممنون
Azita : سوال
4 1
با سلام میخواستم بدونم اگه دعوتنانه داشته باشیم و شما بقیه مراحل رو برامون انجام بدین آیا تضمین داره یا خیر و هزینه اش چقدر هست چون در سایتتون برای ویزا با دعوتنامه نوشته تضمینی ولی بدون دعوتنامه رو ننوشته.ممنون
مدیریت : پاسخ
3 0
سلام اگر دعوتنامه کانادا داشته باشید هزینه هر نفر 1/5 میلیون هست که شامل هزینه واریزی سفارت و اپلای کردن مدارک میباشد.در هر صورت گرفتن ویزای کانادا بستگی به کامل بودن مدارک دارد.
A : راهنمایی
2 1
سلام میخواستم ببینم ویزای تضمینیتون شامل همه میشه یا فقط کسانی که ویزای شینگن دارن ؟
مدیریت : پاسخ
2 1
سلام حوزه فعالیت ما بیشتر در مورد افرادیست که برای اولین بار درخواست ویزای کانادا میکنن.
محمد : ویزا
0 0
سلام من 27 سالم هست با مدرک لیسانس مدیریت بازرگانی از دانشگاه ازاد.قصد دارم به کانادا سفر کنم و یه کسب و کاری راه اندازی کنم .و هر موقع که دوست داشته باشم بیام ایران و دوباره برگردم.لطفا راهنمایی کنید چیکا ر باید بکنم و برای رسیدن به این خواسته چقدر سرمایه میخواد.لطفا در صورت امکان جوابتون رو ایمیل کنید.ممنون.
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام برای دریافت پاسخ خود به بخش ویزای سرمایه گذاری ویزای کانادا مراجعه نمایید. متشکر
حسین : دعوتنامه
0 0
سلام، من میخواستم بدونم هزینه دعوتنامه برای یک نفر چقدر میشه اگر خودتون کار ویزا رو انجام بدید وآیا زبان در سطح معمولی قابل قبوله؟
مدیریت : پاسخ
0 1
سلام هزینه کلی برای 1 نفر 2000 دلار می باشد که شامل دعوتنامه، اپلای کردن مدارک و واریزی سفارت می باشد. برای ویزای توریستی احتیاج به سطح زبان بالای نیست و حتا برای مهاجرت.
سلما : سلام.من همه مدارک و سند و ... رو دارم.فق ...
0 0
من و همسرم و پسر یکساله.میخواهیم توریستی بریم. میتونیم اقدام کنیم و چه مبلغی باید بپردازیم؟
مدیریت : پاسخ
0 1
سلام بله انجام میدهیم لطفا به قسمت قیمت ویزای کانادا مراجعه فرمائید. http://visaunited.com/catproduct/%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7
مهناز پاکدامن : ویزای کانادا
0 0
سلام من ۳۶ سال سن دارم دخترم ۱۶ سالشه ۴ساله کانادا پناهندگی دینی گرفته با پدرش من چطور میتونم اقدام کنم برای رفتن به کانادا
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام برای گرفتن اطلاعات کامل لطفا با دفتر یا با این شماره تماس بگیرید. 09357892362
مجید : سوال در خصوص اقامت
0 0
سلام . میخام بدونم با ویزای 5 ساله که میگیرید میشه برای اقامت هم اقدام کرد ؟ ما یه خانواده 4 نفره هستیم من و همسرم و دختر 112 ساله و پسر 2 ساله
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام، این ویزا به خودی خود تبدیل به ویزای اقامت نمی شود اما می توانید در زمانی که در کانادا هستید با گرفتن وکیل برای اقامت هم اقدام نمایید.
خوشبین : مهاجرت
0 0
سلام.من تعمیرکار تخصصی انواع لیفتراک و گیربکس های اتومات هستم و تعمیرات انواع جک های هیدرولیک رو انجام میدم.دارای سابقه کار و بیمه هستم به مدت هفده سال.آیا با این عنوان شغلی میتوانم با خانواده مهاجرت کنم به کانادا
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام اینکه تخصص شما را در کانادا احتیاج داشته باشن اطلاع خاصی نداریم ولی می توانید مهاجرت کنید و در آنجا پیگیر باشید.
محمد : عزینه ویزای 5 ساله
0 0
با سلام من فوق لیسانس جمعیت شناسی از دانشگاه علامه طباطبایی دارم به هرطریقی میخواهم به کانادا به همراه خود همسرو فرزند 4 ساله ام مهاجرت نمایم لطفا مرا راهنمایی نمایید
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام وقت بخیر لطفا با این شماره تماس بگیرید تا بهتر راهنمایی نماییم. 09357892362
سیما : اعتبار پاسپورت
0 0
سلام وقت بخیر. من و همسر و پسر ۷ سالم ۲ تا شینگن داریم. که دومی مالتی هست. مدارک مالی هم داریم .فقط پاس ما ۲۲ ماه اعتبار داره و اگر تعویض کنیم ویزای مالتی شینگن ما چی میشه؟ و اینکه احتمال ویزا گرفتن ما چقدر هست؟
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام ویزای منتقل نمیشه به پاسپورت جدید اما شما می توانید با پاسپورت قدیمی که ویزا داخلش هست و پاسپورت جدید وارد حوزه شینگن شوید.
مهدی پار سا : سوال
0 0
سلام بنده ۴۲ سالم هست ودو فرزند دارم دخترم ۱۵ سال پسرم ۷ سال لیسانس مهندسی شیمی و خانمم پرستار است ایا با مبلغ۱ میلیارد تومان می تونم اقامت کانادا بگیرم
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام از طریق سرمایه گذاری می توانید اقامت بگیرید.
آرمان : درخواست ویزا
0 0
با عرض سلام و احترام ک من 56سالمه و بازنشسته بانک هستم و لیسانس مدیریت و فوق لیسانس حقوق بین الملل دارم ، لطقا در مورد دریافت ویزای 5 ساله کانادا و میزان هزینه دریافتی آن و درصد اخذ ویزای 5 ساله ، منو راهنمایی بفرمایید . ضمنا خودم با همسرم و 2تا فرزند21 و24 ساله که هردو دانشجو هستند ، درخواست ویزای 5 ساله داریم و خودم ویزای شینگن داشتم. ممنون از پاسخ و راهنماییتون
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام و عرض ادب شرایط کلی شما برای اخذ ویزای کانادا مثبت هست هرچند بهتر است تماس بگیرید تا کارشناسان ما سوالاتی مطرح کنند که جواب و پاسخ دقیق داده شود و مورد دوم فرزندان شماست که وابستگی مالی ایشان به شما باید با مدارک اثبات گردد در غیر اینصورت افراد مستقل محسوب میگردند. در مورد هزینه ویزای کانادا در سایت ویزا یونایتد مبالغ درج شده است.
م ع ج : در خواست ویزای اقامت
0 0
با سلام ، کارشناسی ارشد در امور مالی و 75 سال سن و دارای سابقه تحصیل در امریکا در قبل از انقلاب ، ایا به اتفاق همسر و نوه ام که دائش اموز سال آخر ابتدائی است میتوانیم از جمابعالی برای ویزای اقامت کانادا اقدامات ویزا انجام دهیم و هرینه ان چه مبلغ است و برای هرماه اقامت و یا 5 سال چه مبلغ باید همرا داشت باشیم ،
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام و عرض ادب ویزای اقامت کانادا از روشهای گوناگون اخذ میشود که در سایت توضیح داده شده. ویزای کانادا توریستی هم پنج ساله هست که هر بار میتوانید تا 6 ماه در کانادا اقامت داشته باشید. نرخ ویزای توریستی کانادا هم در سایت ویزایوتایتد ذکر شده است.
میثم : درخواست ویزا
0 0
وقت بخیر ایا پس از گرفتن ویزای توریستی توسط شما امکان تبدیل ویزای توریستی به ویزای کاری در خاک کانادا صد در صد امکان پذیر هست و ایا شما در کانادا وکالت این کار رو قبول میکنید ؟
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام و روز بخیر ویزای توریستی کانادا را میتوانید تبدیل به ویزای کاری نمائید ولی در مورد صد در صد بودن نمیتوان بطور قطعی گفت چون بستگی به تخصص و شرایط شما دارد. ما میتوانیم وکیل در کانادا بشما معرفی کنیم.
ادریس : امکان تولد فرزند
0 0
وضعیت تولد فرزند در حین اقامت موقت در کانادا چگونه است؟ آیا همچین موردی اماکن پذیر است؟ اگر پاسخ آری ست... آیا به واسطه فرزند متولد شده در کانادا، اقامت دائم داده می شود؟
Fraidon Ahmadza ... : من یک نفر هستم ۱۶ سالم است و به ترکیه زن ...
0 0
سوالات و نظرات شما
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام خیر سن شما برای اخذ ویزای توریستی کانادا کم هست.
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :