قیمت ویزای کانادا

قیمت ویزای کانادا

تجربه نشان داده است که دعوتنامه، جهت درخواست ویزای کانادا تاثیر بسزایی در بالا بردن شانس گرفتن ویزا دارد.
توصیه و تاکید ما به کسانی که خواستار اخذ ویزای کانادا می باشند اینست که حتما با دعوتنامه اقدام نمایند.

قیمت ویزای کانادا



ویزای کانادا عادی (بدون دعوتنامه)

 

  • بزرگسالان هر نفر 250 دلار به اضافه 400.000 تومان
  • افراد زیر 14 سال هر نفر 170 دلار به اضافه 300.000 تومان

 

 

 

ویزای کانادا تضمینی (با دعوتنامه)

 

  • یک نفر 2000 دلار
  • دو نفر 3000 دلار
  • سه نفر 3900 دلار
  • چهار نفر 4800 دلار


***هزینه واریزی سفارت جهت وقت و انگشت نگاری به عهده شرکت می باشد***

ارسال نظر
ضرابيان : در مورد ويزاي پنج ساله
1 0
سلام آيا يك خانواده چهار نفره ميتوانند شانس ويزاي پنج ساله را داشته باشند .دختر وپسر من دانشجو كار شناسي ارشد هستند ويزا ي شنگن ودعوت نامه هم دارند
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام لطفا تماس بگیرید چون نیاز به اطلاعات بیشتری هست .ممنون
Azita : سوال
1 0
با سلام میخواستم بدونم اگه دعوتنانه داشته باشیم و شما بقیه مراحل رو برامون انجام بدین آیا تضمین داره یا خیر و هزینه اش چقدر هست چون در سایتتون برای ویزا با دعوتنامه نوشته تضمینی ولی بدون دعوتنامه رو ننوشته.ممنون
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام اگر دعوتنامه کانادا داشته باشید هزینه هر نفر 1/5 میلیون هست که شامل هزینه واریزی سفارت و اپلای کردن مدارک میباشد.در هر صورت گرفتن ویزای کانادا بستگی به کامل بودن مدارک دارد.
A : راهنمایی
1 0
سلام میخواستم ببینم ویزای تضمینیتون شامل همه میشه یا فقط کسانی که ویزای شینگن دارن ؟
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام حوزه فعالیت ما بیشتر در مورد افرادیست که برای اولین بار درخواست ویزای کانادا میکنن.
محمد : ویزا
0 0
سلام من 27 سالم هست با مدرک لیسانس مدیریت بازرگانی از دانشگاه ازاد.قصد دارم به کانادا سفر کنم و یه کسب و کاری راه اندازی کنم .و هر موقع که دوست داشته باشم بیام ایران و دوباره برگردم.لطفا راهنمایی کنید چیکا ر باید بکنم و برای رسیدن به این خواسته چقدر سرمایه میخواد.لطفا در صورت امکان جوابتون رو ایمیل کنید.ممنون.
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام برای دریافت پاسخ خود به بخش ویزای سرمایه گذاری ویزای کانادا مراجعه نمایید. متشکر
حسین : دعوتنامه
0 0
سلام، من میخواستم بدونم هزینه دعوتنامه برای یک نفر چقدر میشه اگر خودتون کار ویزا رو انجام بدید وآیا زبان در سطح معمولی قابل قبوله؟
مدیریت : پاسخ
0 1
سلام هزینه کلی برای 1 نفر 2000 دلار می باشد که شامل دعوتنامه، اپلای کردن مدارک و واریزی سفارت می باشد. برای ویزای توریستی احتیاج به سطح زبان بالای نیست و حتا برای مهاجرت.
سلما : سلام.من همه مدارک و سند و ... رو دارم.فق ...
0 0
من و همسرم و پسر یکساله.میخواهیم توریستی بریم. میتونیم اقدام کنیم و چه مبلغی باید بپردازیم؟
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام بله انجام میدهیم لطفا به قسمت قیمت ویزای کانادا مراجعه فرمائید. http://visaunited.com/catproduct/%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7
مهناز پاکدامن : ویزای کانادا
0 0
سلام من ۳۶ سال سن دارم دخترم ۱۶ سالشه ۴ساله کانادا پناهندگی دینی گرفته با پدرش من چطور میتونم اقدام کنم برای رفتن به کانادا
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام برای گرفتن اطلاعات کامل لطفا با دفتر یا با این شماره تماس بگیرید. 09357892362
مجید : سوال در خصوص اقامت
0 0
سلام . میخام بدونم با ویزای 5 ساله که میگیرید میشه برای اقامت هم اقدام کرد ؟ ما یه خانواده 4 نفره هستیم من و همسرم و دختر 112 ساله و پسر 2 ساله
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام، این ویزا به خودی خود تبدیل به ویزای اقامت نمی شود اما می توانید در زمانی که در کانادا هستید با گرفتن وکیل برای اقامت هم اقدام نمایید.
خوشبین : مهاجرت
0 0
سلام.من تعمیرکار تخصصی انواع لیفتراک و گیربکس های اتومات هستم و تعمیرات انواع جک های هیدرولیک رو انجام میدم.دارای سابقه کار و بیمه هستم به مدت هفده سال.آیا با این عنوان شغلی میتوانم با خانواده مهاجرت کنم به کانادا
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام اینکه تخصص شما را در کانادا احتیاج داشته باشن اطلاع خاصی نداریم ولی می توانید مهاجرت کنید و در آنجا پیگیر باشید.
محمد : عزینه ویزای 5 ساله
0 0
با سلام من فوق لیسانس جمعیت شناسی از دانشگاه علامه طباطبایی دارم به هرطریقی میخواهم به کانادا به همراه خود همسرو فرزند 4 ساله ام مهاجرت نمایم لطفا مرا راهنمایی نمایید
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام وقت بخیر لطفا با این شماره تماس بگیرید تا بهتر راهنمایی نماییم. 09357892362
سیما : اعتبار پاسپورت
0 0
سلام وقت بخیر. من و همسر و پسر ۷ سالم ۲ تا شینگن داریم. که دومی مالتی هست. مدارک مالی هم داریم .فقط پاس ما ۲۲ ماه اعتبار داره و اگر تعویض کنیم ویزای مالتی شینگن ما چی میشه؟ و اینکه احتمال ویزا گرفتن ما چقدر هست؟
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام ویزای منتقل نمیشه به پاسپورت جدید اما شما می توانید با پاسپورت قدیمی که ویزا داخلش هست و پاسپورت جدید وارد حوزه شینگن شوید.
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :