قیمت ویزای کانادا

قیمت ویزای کانادا

تجربه نشان داده است که دعوتنامه، جهت درخواست ویزای کانادا تاثیر بسزایی در بالا بردن شانس گرفتن ویزا دارد.
توصیه و تاکید ما به کسانی که خواستار اخذ ویزای کانادا می باشند اینست که حتما با دعوتنامه اقدام نمایند.

قیمت ویزای کانادا



ویزای کانادا عادی (بدون دعوتنامه)

 

  • بزرگسالان هر نفر 250 دلار به اضافه 400.000 تومان
  • افراد زیر 14 سال هر نفر 170 دلار به اضافه 300.000 تومان

 

 

 

ویزای کانادا تضمینی (با دعوتنامه)

 

  • یک نفر 1500 دلار
  • دو نفر 2800 دلار
  • سه نفر 3600 دلار
  • چهار نفر 4400 دلار


***هزینه واریزی سفارت جهت وقت و انگشت نگاری به عهده شرکت می باشد***

خبر مهم

در صورتیکه جهت درخواست ویزای کانادا اقدام نمودید و بنابر دلایلی رد(ریجکت) شدید میتوانید مجدد پس از برطرف نمودن دلایل رد ویزا مجددا اقدام فرمائید.


نکته مهم

در صورت امکان قبل از اقدام درخواست ویزای کانادا،پاسپورت خود را تمدید و پاسپورت با اعتبار 5 ساله از اداره گذرنامه دریافت نمائید در غیر اینصورت پس از جواب مثبت از سفارت کانادا پاسپورت خود را تعویض و پاسپورت قدیمی و جدید را جهت پیکاپ پاسپورت و الصاق لیبل ویزای کانادا ارسال نمائید.

پکیج کامل ویزای کانادا شامل: پر کردن فرم سفارت،دعوتنامه معتبر، واریزی سفارت(انگشت نگاری)، رزرو هتل (واچر مورد تأیید سفارت کانادا) رزرو پرواز،بیمه مسافرتی خدماتیست که در ویزایونایتد به مسافران عزیز ارائه میگردد.

 

 

9 / 10
از 112 کاربر
ارسال نظر
ضرابيان : در مورد ويزاي پنج ساله
9 4
سلام آيا يك خانواده چهار نفره ميتوانند شانس ويزاي پنج ساله را داشته باشند .دختر وپسر من دانشجو كار شناسي ارشد هستند ويزا ي شنگن ودعوت نامه هم دارند
مدیریت : پاسخ
11 2
سلام لطفا تماس بگیرید چون نیاز به اطلاعات بیشتری هست .ممنون
Azita : سوال
10 2
با سلام میخواستم بدونم اگه دعوتنانه داشته باشیم و شما بقیه مراحل رو برامون انجام بدین آیا تضمین داره یا خیر و هزینه اش چقدر هست چون در سایتتون برای ویزا با دعوتنامه نوشته تضمینی ولی بدون دعوتنامه رو ننوشته.ممنون
مدیریت : پاسخ
10 1
سلام اگر دعوتنامه کانادا داشته باشید هزینه هر نفر 1/5 میلیون هست که شامل هزینه واریزی سفارت و اپلای کردن مدارک میباشد.در هر صورت گرفتن ویزای کانادا بستگی به کامل بودن مدارک دارد.
A : راهنمایی
9 2
سلام میخواستم ببینم ویزای تضمینیتون شامل همه میشه یا فقط کسانی که ویزای شینگن دارن ؟
مدیریت : پاسخ
8 1
سلام حوزه فعالیت ما بیشتر در مورد افرادیست که برای اولین بار درخواست ویزای کانادا میکنن.
محمد : ویزا
6 0
سلام من 27 سالم هست با مدرک لیسانس مدیریت بازرگانی از دانشگاه ازاد.قصد دارم به کانادا سفر کنم و یه کسب و کاری راه اندازی کنم .و هر موقع که دوست داشته باشم بیام ایران و دوباره برگردم.لطفا راهنمایی کنید چیکا ر باید بکنم و برای رسیدن به این خواسته چقدر سرمایه میخواد.لطفا در صورت امکان جوابتون رو ایمیل کنید.ممنون.
مدیریت : پاسخ
8 0
سلام برای دریافت پاسخ خود به بخش ویزای سرمایه گذاری ویزای کانادا مراجعه نمایید. متشکر
حسین : دعوتنامه
6 1
سلام، من میخواستم بدونم هزینه دعوتنامه برای یک نفر چقدر میشه اگر خودتون کار ویزا رو انجام بدید وآیا زبان در سطح معمولی قابل قبوله؟
مدیریت : پاسخ
6 1
سلام هزینه کلی برای 1 نفر 2000 دلار می باشد که شامل دعوتنامه، اپلای کردن مدارک و واریزی سفارت می باشد. برای ویزای توریستی احتیاج به سطح زبان بالای نیست و حتا برای مهاجرت.
سلما : سلام.من همه مدارک و سند و ... رو دارم.فق ...
5 0
من و همسرم و پسر یکساله.میخواهیم توریستی بریم. میتونیم اقدام کنیم و چه مبلغی باید بپردازیم؟
مدیریت : پاسخ
4 2
سلام بله انجام میدهیم لطفا به قسمت قیمت ویزای کانادا مراجعه فرمائید. http://visaunited.com/catproduct/%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7
مهناز پاکدامن : ویزای کانادا
5 0
سلام من ۳۶ سال سن دارم دخترم ۱۶ سالشه ۴ساله کانادا پناهندگی دینی گرفته با پدرش من چطور میتونم اقدام کنم برای رفتن به کانادا
مدیریت : پاسخ
5 0
سلام برای گرفتن اطلاعات کامل لطفا با دفتر یا با این شماره تماس بگیرید. 09357892362
مجید : سوال در خصوص اقامت
4 1
سلام . میخام بدونم با ویزای 5 ساله که میگیرید میشه برای اقامت هم اقدام کرد ؟ ما یه خانواده 4 نفره هستیم من و همسرم و دختر 112 ساله و پسر 2 ساله
مدیریت : پاسخ
5 0
سلام، این ویزا به خودی خود تبدیل به ویزای اقامت نمی شود اما می توانید در زمانی که در کانادا هستید با گرفتن وکیل برای اقامت هم اقدام نمایید.
خوشبین : مهاجرت
4 0
سلام.من تعمیرکار تخصصی انواع لیفتراک و گیربکس های اتومات هستم و تعمیرات انواع جک های هیدرولیک رو انجام میدم.دارای سابقه کار و بیمه هستم به مدت هفده سال.آیا با این عنوان شغلی میتوانم با خانواده مهاجرت کنم به کانادا
مدیریت : پاسخ
4 0
سلام اینکه تخصص شما را در کانادا احتیاج داشته باشن اطلاع خاصی نداریم ولی می توانید مهاجرت کنید و در آنجا پیگیر باشید.
محمد : عزینه ویزای 5 ساله
4 0
با سلام من فوق لیسانس جمعیت شناسی از دانشگاه علامه طباطبایی دارم به هرطریقی میخواهم به کانادا به همراه خود همسرو فرزند 4 ساله ام مهاجرت نمایم لطفا مرا راهنمایی نمایید
مدیریت : پاسخ
3 0
سلام وقت بخیر لطفا با این شماره تماس بگیرید تا بهتر راهنمایی نماییم. 09357892362
سیما : اعتبار پاسپورت
3 0
سلام وقت بخیر. من و همسر و پسر ۷ سالم ۲ تا شینگن داریم. که دومی مالتی هست. مدارک مالی هم داریم .فقط پاس ما ۲۲ ماه اعتبار داره و اگر تعویض کنیم ویزای مالتی شینگن ما چی میشه؟ و اینکه احتمال ویزا گرفتن ما چقدر هست؟
مدیریت : پاسخ
3 0
سلام ویزای منتقل نمیشه به پاسپورت جدید اما شما می توانید با پاسپورت قدیمی که ویزا داخلش هست و پاسپورت جدید وارد حوزه شینگن شوید.
مهدی پار سا : سوال
3 0
سلام بنده ۴۲ سالم هست ودو فرزند دارم دخترم ۱۵ سال پسرم ۷ سال لیسانس مهندسی شیمی و خانمم پرستار است ایا با مبلغ۱ میلیارد تومان می تونم اقامت کانادا بگیرم
مدیریت : پاسخ
5 1
سلام از طریق سرمایه گذاری می توانید اقامت بگیرید.
آرمان : درخواست ویزا
6 0
با عرض سلام و احترام ک من 56سالمه و بازنشسته بانک هستم و لیسانس مدیریت و فوق لیسانس حقوق بین الملل دارم ، لطقا در مورد دریافت ویزای 5 ساله کانادا و میزان هزینه دریافتی آن و درصد اخذ ویزای 5 ساله ، منو راهنمایی بفرمایید . ضمنا خودم با همسرم و 2تا فرزند21 و24 ساله که هردو دانشجو هستند ، درخواست ویزای 5 ساله داریم و خودم ویزای شینگن داشتم. ممنون از پاسخ و راهنماییتون
مدیریت : پاسخ
4 0
سلام و عرض ادب شرایط کلی شما برای اخذ ویزای کانادا مثبت هست هرچند بهتر است تماس بگیرید تا کارشناسان ما سوالاتی مطرح کنند که جواب و پاسخ دقیق داده شود و مورد دوم فرزندان شماست که وابستگی مالی ایشان به شما باید با مدارک اثبات گردد در غیر اینصورت افراد مستقل محسوب میگردند. در مورد هزینه ویزای کانادا در سایت ویزا یونایتد مبالغ درج شده است.
م ع ج : در خواست ویزای اقامت
4 0
با سلام ، کارشناسی ارشد در امور مالی و 75 سال سن و دارای سابقه تحصیل در امریکا در قبل از انقلاب ، ایا به اتفاق همسر و نوه ام که دائش اموز سال آخر ابتدائی است میتوانیم از جمابعالی برای ویزای اقامت کانادا اقدامات ویزا انجام دهیم و هرینه ان چه مبلغ است و برای هرماه اقامت و یا 5 سال چه مبلغ باید همرا داشت باشیم ،
مدیریت : پاسخ
4 0
سلام و عرض ادب ویزای اقامت کانادا از روشهای گوناگون اخذ میشود که در سایت توضیح داده شده. ویزای کانادا توریستی هم پنج ساله هست که هر بار میتوانید تا 6 ماه در کانادا اقامت داشته باشید. نرخ ویزای توریستی کانادا هم در سایت ویزایوتایتد ذکر شده است.
میثم : درخواست ویزا
3 0
وقت بخیر ایا پس از گرفتن ویزای توریستی توسط شما امکان تبدیل ویزای توریستی به ویزای کاری در خاک کانادا صد در صد امکان پذیر هست و ایا شما در کانادا وکالت این کار رو قبول میکنید ؟
مدیریت : پاسخ
4 0
سلام و روز بخیر ویزای توریستی کانادا را میتوانید تبدیل به ویزای کاری نمائید ولی در مورد صد در صد بودن نمیتوان بطور قطعی گفت چون بستگی به تخصص و شرایط شما دارد. ما میتوانیم وکیل در کانادا بشما معرفی کنیم.
ادریس : امکان تولد فرزند
10 0
وضعیت تولد فرزند در حین اقامت موقت در کانادا چگونه است؟ آیا همچین موردی اماکن پذیر است؟ اگر پاسخ آری ست... آیا به واسطه فرزند متولد شده در کانادا، اقامت دائم داده می شود؟
Fraidon Ahmadza ... : من یک نفر هستم ۱۶ سالم است و به ترکیه زن ...
12 3
سوالات و نظرات شما
مدیریت : پاسخ
6 2
سلام خیر سن شما برای اخذ ویزای توریستی کانادا کم هست.
مریم : سلام من به همراه پسرهام میخواهم مهاجرت ب ...
3 1
سوالات و نظرات شما
مدیریت : پاسخ
4 0
سلام لطفأ با کارشناسان ما تماس بگیرید.
بهزاد : ضمانت و پاسپورت
3 0
سلام من پاسپورت دارم . اگه ویزای کانادا بگیرم میتونم برم یا باید ضمانت هم بذارم ؟
مدیریت : پاسخ
3 0
سلام .قسمت مدارک ویزای کانادا را مطالعه فرمائید.
شهاب : محاجرت
4 0
سلام من یک پسر ۱۷ ساله هستم میخواستم بودنم برای محاجدت به کشور کانادا حدعقل چه مقدار باید پول داشته باشم منظورم کلی هست با ویزار و ....
مدیریت : پاسخ
3 0
سلام برای مهاجرت به کانادا بتنهائی نمیتوانید اقدام کنید. شرایط مهاجرت به کانادا از طرق مختلفی انجام میگرددو شما در حال حاضر تحت سرپرستی خانواده هستید.
کسری : ویزای کانادا
3 0
سلام. من 46 سالمه و مهندس شیمی با 15 سال سابقه و پرداخت بیمه در شرکت نفت هستم. همسرم دکتر داروساز با 15 سال سابقه و پرداخت بیمه . دو فرزند پسر 8 ساله دارم . می خواستم بدونم شاخص اخذ ویزای توریستی و بعد دائم برای چهار نفر داریم.
مدیریت : پاسخ
3 0
سلام شما درصد بالائی از شانس گرفتن ویزای کانادا را دارید.
رویا : ویزا
3 0
سلام من متأهل هستم و۲ فرزند دارم.میخواهم در مهر ماه برای دیدن خواهرم به تنهایی به کانادا سفر کنم از الان اقدام کنم زمان مناسبی هست؟ واینکه اگر نخوام برام دعوتنامه بفرستن امکان گرفتن ویزا برام هست یا خیر.ممنون از پاسخگویی شما ‌البته هزینه اخذ ویزا روهم بهم بگین.
مدیریت : پاسخ
4 0
سلام با توجه به زمانبر بودن ویزای کانادا همین الان هم اقدام کنید ممکن است دیر شده باشد.دعوتنامه شخصی یا شرکتی نقش موثری در گرفتن ویزا دارد ولی در هر صورت تصمیم گیری با شماست. هزینه اخذ ویزای کانادا با دعوتنامه و بدون دعوتنامه در قسمت قیمت ویزای کانادا درج شده است.
هادی : ویزا
2 0
سلام من متاهل هستم ودارای دو فرزند 31 سالمه ودر رشته مهندسی برق دارای 6 سال سابقه هستم ایا برای گرفتن مهاجرت به کشور کانادا نیاز به اخذ مدرک زبان هست یا خیر؟
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام و عرض ادب برای اقامت کاری کانادا نیاز به مدرک آیلتس 6 هست
افشین : ویزای توریستی
1 0
باسلام در خصوص ویزای تضمینی کانادا که در سایت اعلام کردید چه تضمینی هست و ایا در صورت ریجکت شدن هزبنه پرداختی عودت داده میشود یا خیر.
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام هزینه های واریزی سفارت کسر میگردد. هیچ سفارتی درخواست ویزائی را که رد شود بازنمیگرداند.
مریم : میزان تمکن
1 0
سلام و احترام. من خواهر م کانادا هستند اگر دعوتنامه به من بدند سلام با توجه به اینکه گواهی اشتغال به کار در ایران دارم کارمند رسمی دولت هستم و مدارک سند مالکیت هم دارم. آیا تمکن مالی موجودی بانک حدود 65 میلیون تومان باشه. قابل قبول هست برای ویزای توریستی یا خیر.
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام این مبلغ جهت در خواست ویزای توریستی کانادا نسبتا خوبه
مریم : ویزا توریستی
1 0
سلام. اگر با دعوتنامه خواهرم برای گیرای توریستی اقدام کنم. با توجه به اینکه کارمند رسمی دولت هستم و گواهی دارم و همین طور ملک دارم اگر. مانده موجودی من 65 م باشه آیا از لحاط تمکن می تونم درخواست ویرا کنم،؟؟
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام . مدارک شما بررسی بیشتری نیاز دارد. ضمنأ در مورد سفرهای خارجی نفرمودید که داشتید یا خیر. سن، میزان حقوق،مانده حساب 6 ماه اخیر و .... در مورد درخواست ویزای کانادا تأثیر دارد.
ياسمن : ويزا توريستي
1 0
سلام ايا امكان داره منو شوهرم ك باهم اقدام كرديم يكيمون ويزا بشه اون يكي نه؟
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام معمولأ این اتفاق کمتر میفته ولی نمیشه با اطمینان گفت ممکن نیست.
علی : ویزای توریستی
0 0
سلام من ۴۲ ساله با همسرم و فرزندم میخواهیم ویزای توریستی کانادا بگیریم نه شیگن داریم نه سفر های مکرر امکانش هست یا نه
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام امکانش زیاد نیست بهتر است قبلش سفری به حوزه شینگن یا ژاپن داشته باشید. شغل و درآمد کافی هم آیتم موثری هست که توضیح ندادید چه شغلی دارید.
بهناز قرباني : سلام من يه دوست دارم كه ٣٠ سال كانادا زن ...
0 0
سوالات و نظرات شما
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام متاسفانه بعلت عدم درح سوال در جای صحیح قادر به پاسخگوئی نیستیم .لطفا سوال خود را مجدد در جای صحیح درج کنید تا بتولنیم در مورد ویزای کانادا پاسخگوی شما باشیم‌ سپاس
رامین : هزینه ویزای 5ساله
1 0
سلام من 27 سالمه میخواستم بدونم واسه یه نفر عادی بدون داشتن حرفه خاصی آیا مناسب میدونید مهاجرت به کانادا رو؟ آیا شغلی واسه یه آدم عادی پیدا میشه؟ شغلش مهم نیست،و هزینه هر اقامت هر نفر در کانادا چقدره!؟ ممنون
مدیریت : پاسخ
1 0
سلام اگر مورد نظرتان ویزای کار کانادا هست متاسفانه شرایط لازم رو ندارید.اگر هم مورد نظرتان ویزای توریستی کاناداست که مدارک لازمه را در سایت درج کردیم میتوانید مطالعه کنید یا با کارشناسان ما تماس بگیرید.
سینا : اخذ ویزای کار کانادا
0 0
سلام میخواستم نحوه دریافت ویزای کار کانادا و نحوه شرایط و هزینه اش و مراحل بعداز وارد شدن به کانادا جهت کارکردن رو بدونم ممنون
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام سوالات کلی را در سایت مطالعه کنید و یا تلفنی مطرح کنید. سوالات شما حداقل 10 دقیقه تلفنی انجام میگردد. سپاس
مجید : تولد فرزند در کانادا
0 0
سلام و درود من ویزای مولتی کانادا رو دارم. دی ماه میخواهیم به همراه همسرم و پسرم به کانادا بریم. همسرم الان 3 ماهه باردار است. میخواستم ببینم اگر ما به کانادا برسیم و تا زمان تولد بچه اونجا بمونیم ایا میشه به خاطر تولد بچه اقامت گرفت؟
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام اگر فرزند شما در کانادا متولد شود شهروند کانادایی محسوب میگردد ولی منجر به اعطای اقامت به افراد دیگر خانواده نخواهد شد. تلاش کنید راههای دیگری را برای اقامت دیگر افراد خانواده بررسی کنید.
احمدی : سفر برای دیدار
0 0
سلام فرزند من درخواست پناهندگی کرده و به همراه مادرش در کانادا هستند...اگر بخواهم برای دیدار مسافرتی چند روزه به آنجا داشته باشم چگونه امکان پذیر است و کل هزینه چقدر خواهد بود در ضمن من 52 ساله و کارمند شرکت مخابرات هستم.
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام با توجه به اینکه درخواست پناهندگی دادند ممکن است روی پرونده ویزای توریستی شما تاثیر منفی بگذارد .
مهتاب عباسی : مهاجرت به کانادا
0 0
سلام من خبرنگار هستم به اتفاق همسر قصد مهاجرت را داریم همسرم چند سال نقشه برداری کار کرده میخواستم بدونم چطور و تحت چه عنوان می تونیم به کانادا مهاجرت کنیم ممنون میشم مارو راهنمایی کنید
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام اگر بخواهید ویزای کار کانادا را اقدام کنید نیاز به مدرک آیلتس 7 دارید و اینکه دولت فدرال کانادا پس از درخواست شرکت یا سازمانی که خواهان شماست تاییدیه بدهد که پس از آن پروسه مصاحبه و سفارت برای صدور ویزا خواهد بود.
منصوره رضایی : سفر توریستی
0 0
سلام من می خواهم به کانادا سفر توریستی داشته باشم؛ دختر خانمی 27 ساله هستم. ویزا هم ندارم چه اقداماتی باید انجام شود ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید.
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام یا مشاوره رایگان حضوری درخواست نمائید و یا تلفنی شرایط شغلی و مالی و... را توضیح بیشتری بدهید.
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :